Plötsligt händer det

publicerat i Träning;
Jag har haft som nyårslöfte att komma igång med dels yoga men även löpning. Just att springa har jag lovat mig själv att jag inte behöver börja med innan det är okej vädret ute, alltså ett par plusgrader. Efter middagen igår satt jag i soffan och dog lite av livet (trötthet) och visste att det regnade och blåste lite ute så jag var så nöjd med att sitta inomhus. Sedan började min hjärna tänka..
..tänk om jag skulle ut och springa ikväll. Och så kan jag sitta här istället nu och glassa, aah yeah! Eller vänta, tänk OM jag skulle gå ut och springa sedan jag lagt Fiona bara för att se hur det känns? Alltså inte ha mobil eller musik eller mäta eller prestera utan bara springa bara för att... Eller, nää.. fast jo. Jo. Jag måste nog testa. Vad är det värsta som kan hända? Att jag blir blöt? Precis! Dåså, ut med dig!
Typ så gick det till i mitt huvud, och jag kom faktiskt ut! Fruktansvärt otippat då jag vinner VM i lathet numera. Jag mätte rundan när jag kom hem och det var ganska precis två kilometer, vilket innebär att jag var ute i max 14 minuter men förmodligen runt 12. Men det är precis det som behövs, en början. Och om jag bara börjar så vet jag också att jag har kommit närmare att göra om det och tillslut så har jag klarat milen.
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lorissa Lovebomb:

Gud, vad duktig, när jag börjar tänka sådär vinner alltid den där "IMORGON, DÅ JÄVLAR" och så... blir det inget. Haha-

Svar: Men TACK! :) Den ´peppen behövs för nästa runda! Hehe
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Marie:

Bra där jag försöker också men det kommer alltid massa annat ivägen, förra veckan men som jag typ inte kan röra mig förrän jag måste byta binda (sorry för ínfo) denna veckan huvudvärk, men veckan innan det tränade jag =D, hoppas att det ska gån ästa vecka

3:e kommentar, skriven , av emelie:

gud vad duktig du är!! hejja dej!

4:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Wow grymt bra jobbat av dig!!

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Bra jobbat ! 💪 // lillahell

6:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Bra jobbat och riktigt duktigt av dig! <3 Kramis

7:e kommentar, skriven , av Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna:

Bra gjort av dig :D

Kommentera inlägget här :