På't igen bara

publicerat i Everyday;
Natten till idag vaknade vi av att vår lilla dam hade fått vinterkräksjukan.. igen. Det är tredje gången nu sedan i julas. Men det verkar gå allt möjligt nu, RS-virus, vattkoppor, löss osv. osv. osv. Så något får man väl med sig hem förr eller senare och vi får göra det bästa av situationen. Hamstrade på mig vätskeersättning, blåbärsproviva och morotspuré innan jag åkte hem så vi är redo för tillfriskning.
Bilden speglar förresten veckan väldigt bra (förutom det uppenbara sjukdomstillståndet hos avkomman. När hon somnar på mig sådär á la bebis så vet man att hon inte är riktigt kry) Jag har dels toppat håret och det är lika skönt varje gång så det kan vi skriva upp som en bra grej. Tröjan jag har på mig är helt ny och det står NEJ! NEJ! NEJ! på den. Vi var och tittade på Mammas Nya Kille igår och det var SÅ HIMLA BRA! Har någon av er gått på den showen? Om ni funderar på det och gillar radioprogrammet så säger jag att ni ska gå. Har ont i magen av allt skrattande idag och har redan bestämt mig mental för att jag går igen om de återkommer med någon ny show.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Nej va jobbigt. Krya på sig liten 🌸 //lillahell

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Magsjuka är sjukt jobbigt och hoppas både hon och ni kryar på er! <3 Kramis

3:e kommentar, skriven , av Bellefix Blogazine:

Men usch vad jobbigt för er. Hoppas innerligt att ni slipper mer sjukdom på ett bra tag nu! Mina flickor är 4 månader och jag känner att jag kan skatta mig lycklig att dom inte råkat på något än. Även nu när jag varit jätte sjuk!

4:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Men ÅH nej så jobbigt :(. Krya!

5:e kommentar, skriven , av Jeanette :

Usch då, mina två döttrar hade magsjuka för två veckor sen. Så glad att vi andra i familjen klara oss. Är så mycket "skit" som går runt nu :(

6:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Nej men stackare, hoppas hon fort blir frisk!

7:e kommentar, skriven , av Carro:

Stackare! Krya på er!

8:e kommentar, skriven , av Linda:

Men nej, krya :,(

9:e kommentar, skriven , av emelie:

rusch vad hemskt :( det värsta!! krya <3

10:e kommentar, skriven , av Kaisa:

Mysig bild men så tråkigt att lillan blivit sjuk igen! Krya krya till er!!

Kommentera inlägget här :