Makiash nagellack

publicerat i Everyday, Smink, naglar & hår;
Jag älskar nagellack och har alldeles för många för lite av dem. Har ett par favoritmärken som jag ofta köper eftersom jag vet att de är bra, det är bara färgerna som skiljer. En ny favorit hos mig som jag aldrig hade funderat på att köpa själv är dessa från Makiash. Jag har inte hunnit testa alla än men nog många för att kunna tycka att de är riktigt bra.
Plus
De är lätta att måla med och täcker typ av ett lager. Typ säger jag eftersom det beror på hur mycket färg man tar på penseln. Jag brukar ta lite mindre för att första lagret ska torka snabbare och sedan ha ett kompletterande varv och med den tekniken behövs alltid två varv oavsett täck-grad. Men provade att få det täckande med ett lager och det gick bra! De torkar snabbt och penseln är inte för smal. Gillar inte smala borstar för det är svårare att få det helt flawless och snyggt. Priser ligger på 99 kr styck och det är helt okej, kanske lite i överkant men å andra sidan kostar O.P.I 149 kr styck och det har jag aldrig fastnat för.
Minus
Färgerna. Jag älskar den blå och den lila färgern här. När man tittar på lacken som finns så lyckas de riktigt bra med de jordnära färgerna och jag antar att det är poängen med kollektionen, att den inte ska sticka ut så mycket. Personligen gillar jag nagellack som är knallgula eller multifärgade så de liknar en enhörsningsspya med alla färger på samma gång så för min del hade de gärna fått gå lite mer bananas på färgerna. Men - sånt är en smaksak. Hållbarheten är väl också lite sämre, tror jag, jag har varken över- eller underlack och det påverkar hur bra lacket sitter. Jag har också väldigt mjuka naglar och om de böjs för mycket så finns det få nagellack som pallar det utan detta blir i vanlig ordning lite mer nött. Ciatés lack tycker jag dock klarar detta liite bättre.
Här är ett lager av färg 13 Dusy Turquoise
Produkterna är ett pressutskick
 

Taggar: ellos beauty, makiash, nagellack, recension;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Äger också massor med nagellack men använder inte eftersom jag fixar naglarna på salong ;)

2:a kommentar, skriven , av Marie:

Ohh läcker färg passar perfekt till din hårfärg kan jag tänka mig. Jag hade extremt många förr jag, men kastade många, nu är det dags att fylla på nytt känner jag =D

3:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Guu vad snygga färger!!

4:e kommentar, skriven , av Michaela:

Älskar alla dina recensioner på grejer du provar! Det känns så äkta och ärligt! 😍 Gör fler och meeer! 😍

Svar: Men tack! Vad roligt! :) Det ska jag definitivt göra!
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [SPONTAN]:

Haha åh, jag som tyckte färgerna var så himla fina just för att de var så jordnära ;)

Svar: De var också skitfina men lite för neutrala för mig. Du ska se min samling, alltså, en del är egentligen inte snygga men kan inte låta bli :' )
Yohanna af Skovde

6:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Jag har det lila och jag gillar det :D

Kommentera inlägget här :