Loddo.se - Februarilådan

publicerat i Samarbeten;
Inlägget är ett samarbete
Jag är med i Loddos expertpanel vilket innebär att jag får hem lådan för recension varannan månad (så ofta den kommer ut) och oh boy vad kul det är! Tanken bakom lådan är att man ska testa nya produkter och utmana sina vanor. Och jag är aldrig sen med att testa nya saker och speciellt inte om det är ätbart! Jag tänkte att vi skulle kika närmare på februarilådans innehåll.
  • Proteinpudding Coconut Dream från Barbell. Jag är ett stort fan av proteinpuddingar och kokos så detta kan ju inte bli annat än bra. Denna finns även i smaken choklad samt päron & vanilj.
  • CmPicker, det är den gaffel med inbyggd avputtarfunktion. För småplock som t ex ost, oliver, sill eller något annat man helt enkelt kan putta av från gaffeln med en inbyggd funktion.
  • Anatomicals ansiktsmask, djuprengörande och återupplivande. Anatomicals har jag testat innan och jag gillar deras grejer så jag tar detta som ett tacksamt tecken på att jag bör arrangera en spa-kväll med mig själv.
  • AminoPro är en dryck med 2500 mg BCAA som man traditionellt dricker innan styrketräning. Denna med smak av lime.
  • Den gröna ugglan är en flaskpropp som passar alla typer av flaskor och håller drycken fräsch längre eftersom syret inte kan komma in och påbörja någon sorts process.
  • Allévos bar i smaken Cranberry & Goji. Det här mellanmålet åker ner i väskan för det är precis en sån grej som jag önskar att jag hade ibland. Allévo har tidigare haft mycket bantningsgrejer (vilket jag trodde att det var) men de har ändrat fokus till en mer hållbar livsstil.
  • Popperi Popcorn från OLW. Been there done that! Har smakat dessa eftersom de har funnits ett tag och jag älskar sourcream and onion. Så smakmässigt har jag redan hunnit bilda en åsikt även om denna påse råkar vara oöppnad. Jag gillar idén, men det känns lite som att något saknas. Jag vet inte om det är mer krydda eller mer fett eller om krydda helt enkelt inte gifter sig lika bra med popcorn som det gör med chips. Men jag kommer utan tvekan att äta denna påse i alla fall, för dåliga var de inte!
  • Tunnbrödschips från Mörsjödeli - Nu snackar vi! De är smaksatta med västerbottensost och gräslök och det är så förbannat goda så jag åt nästan upp hela påsen direkt. Just västerbottensost är fantastiskt på alla sätt och vis så denna kommer jag köpa igen och igen och igen och igen.
  • Handtvål från oh-lief. Det är precis därför jag gillar Loddo! Inte bara mat och inte bara saker utan lite av varje. Den här ska vara idealisk för alla hudtyper och jag gillar flaskan.
  • Kokoschops med havssalt, som dessutom är Fairtrademärkt. Har inte smakat än men jag tror att de antingen är riktigt goda eller absolut inte goda. Återkommer dock med det. Jag gillar kokos och jag gillar havssalt som smaksättning så what could possible go wrong undrar jag.
 
Jag tycker att innehållet i denna låda var riktigt bra! Här kan ni se innehållet i Loddos decemberlåda om ni är nyfikna. Priset ligger på 99 kr och det är en tillsvidareprenumeration då utskicken sker en gång per månad. Dock är värdet alltid högre och på denna låda låg det på 375 kr. Ni kan läsa mer på Loddos hemsida och om ni anger koden yb16 får ni 10% rabatt på första lådan!
Vad tyckte ni om innehållet? Är det något ni är extra nyfikna på?

Taggar: loddo.se, prenumerationsbox, prenumerationstjänst;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Guu vad spännande! Såg ut att vara en massa bra i den!! <3

2:a kommentar, skriven , av Jeanette :

Jag gillar också att prova nya produkter och ätbara saker :)

3:e kommentar, skriven , av Lorissa Lovebomb:

Det verkar toppen! Jag skulle lätt köpa västerbottenschipsen, ääälskar tunnbröd, chips och västerbottensost!

Svar: Ja de var amazing! hela förpackningen tog slut snabbt :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Åh så bra saker, roligt att få hem!!

5:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Så roligt :). Verkar bra :)

6:e kommentar, skriven , av J:

Inte helt fel!!

7:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Va mycket produkter du fick :D

8:e kommentar, skriven , av freja lindsjö:

härligt innehåll tycker jag :)

9:e kommentar, skriven , av Bella:

Bra produkter!

Kommentera inlägget här :