I februari förra året..

publicerat i Everyday;
.. började jag jobba igen efter föräldraledigheten och fick ett survivalkit av mina fantastiska och underbara kollegor. De är fan i mig världens bästa.
 
... tränade jag tre dagar i veckan innan jobbet. Eller om det var två? I alla fall så skrev jag en lista med mina bästa tips för att faktiskta komma iväg till morgonträningen.
 
... virkade jag en stor och en liten Totoro. Bland annat, jag virkade varje ledig stund om jag känner mig själv rätt och att långtidsminnet är någolunda kalibrerat.
 
.. skrev jag ett inlägg om bristningarna jag fick på magen efter graviditeten. Och ja, livet är fortfarande oförändrat efter bristningarna. Det var ingen stor grej då och är ingen stor grej nu.
 
.. fick jag en väldigt fin kommentar. Och det är samma sak alla månader på året. Jag har utan tvekan världens bästa följare! <3
 
.. matchade jag järnet med min tröja. Alltså, jag håller i ett kollegieblock på bilden. Förstod det inte själv först när jag såg bilden nu. "Varför har jag tagit kort på ränder" tänkte jag.
 
.. blev jag sentimental och firade Fiona som fyllde 1 år. Förstår ännu mindre nu att hon har vart såhär liten. Vi hade också ett väldigt fint och mysigt ettårskalas.
 
.. och hon fick så himla fina presenter! Tjocksockarna går varma på dagis, klänningen har hunnit få fläckar vi inte visste om och trumman är fortfarande väldigt uppskattad. Trolleriklänningen är från Polarn o Pyret och jag hade nästan vilja ha en själv, så fin!
Såg också att hela februari förra året bestod av tulpaner och färska blommor, något jag hoppas blir ett tema denna månad med. Finns det något mer vårigt?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Så fint kitt du fått och hehe ja blusen och blocket matchade ju järnet =D

2:a kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Åh så fina bilder :)

3:e kommentar, skriven , av Cissi:

Vilken fin tillbakablick ;)

4:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vilken underbar månad du hade :-D Kramis

5:e kommentar, skriven , av Moa:

Låter som en mysig månad :)

6:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Himla kul att få se, grymt survivalkit du fick också!

7:e kommentar, skriven , av Alice Lindström:

Vad roligt med en tillbakablick!

8:e kommentar, skriven , av Lorissa Lovebomb:

Men vilken härlig tillbakablick :D :D

Jag önskar mig också nya kläder och en stor garderob! Men helst en ny lägenhet, haha >.<

Kommentera inlägget här :