So long vabruari

publicerat i Everyday;
Vabruaris finalnummer resulterade i den lugnaste helgen jag kan komma ihåg på lång tid. Dock så blir allt på hold när Fiona är sjuk eftersom mammigheten inte har några övre gränser. Hon vill helst sitta i mitt knä eller kramas hela tiden och det får hon. Är man sjuk är man sjuk tänker jag. Hon ville absolut inte sova i sin säng på dagen så när vi gick ner igen och hängde i soffan så däckade hon på mig och sov i typ två timmar. Vi passade på att utnyttja den ovanliga fastlåsningen med att spela tv-spel så helt otrevligt var det inte. Och är hon bara förkyld så brukar hon vara pigg men sjuk, om ni förstår vad jag menar. Nu var hon hängig och trött och inte alls pigg på livet i lördags.
Men hon blev desto piggare på kvällen och idag var vi och handlade och hon hjälpte till med hela kroppen och var så sjukt stolt. "Häär pappa" skrek hon över hela Coop och bar remouladsåsen som om den vore gjord av guld. Sedan gick vi och hämtade baconost och den fick samma behandling. Så snart vi hade fyllt upp vagnen med värdefulla gods checkade vi ut genom självscanningen och åkte hem.
Vi kan väl summera helgen som mysig men jag är rätt taggad på att den här månaden ska ta slut. Ser mer fram emot åkommor som myggbett och uppskrapade knän.
Save
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Tufft för henne att vara sjuk :/.

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Åh jag saknar dessa tider när mina barn var små och kunde somna på mig i soffan <3. Hoppas att Fiona mår bättre snart! Kramis

3:e kommentar, skriven , av Linda:

Krya!!!

4:e kommentar, skriven , av Carro:

Men så söt! Hoppad ni blir helt friska snart :)

5:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Skönt att hon börjar bli bättre :)

6:e kommentar, skriven , av Cissi:

Skönt att hon mår bättre. Krya på er!

7:e kommentar, skriven , av Carin H Brander:

En fördel ändå att sjuka barn är så mysiga, annars hade det nog varit outhärdligt. Vågar vi ropa hej nu och deklarera vabruari som över? Freja vad på förskolan varenda dag förra veckan!

Svar: Vi får verkligen hålla tummarna! Nästan så jag överväger att säga till någon högre makt att vab-dagarna är slut, undrar just om det funkar :- )
Yohanna af Skovde

8:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Skönt med lugn helg ändå! Men hoppas hon får vara frisk nu framöver! <3

Kommentera inlägget här :