Beauty By Ellos

publicerat i Smink, naglar & hår, pressutskick;
Finns det något bättre än att avsluta jobbveckan med att grotta sig ner i smink man aldrig testat? Svar nej! Dessa produkter kommer från Ellos Beauty och är ett presstutskick. Det innebär (som vanligt) att alla åsikter är mina och framförallt väldigt ärliga. Jag tänkte visa dem nu med en first impression men sedan mer utförliga inlägg om en del av produkterna.
Makiash by Models är enligt dem ett svenskt högkvalitativt makeup-märke som har få produkter men av riktigt bra kvalitet. Jag har sedan ett tag tillbaka använt deras löspuder och det älskar jag på alla sätt och vis. Det håller hela dagen och är drygt som bara den. Det enda som är dåligt med just det är att förpackningen är rätt liten så jag spiller lätt ut det och det tycker jag är värdelöst, men jag kan inte låta bli att ha den som go-to-puder ändå. Jag blir lätt blir glansig i ansiktet under dagen men inte med detta puder. Därför är jag väldigt förväntansfull på resten av produkterna från Makiash för att se om de är lika bra som pudret.
Dessa pennor är Ellos egna och förhoppningarna var sådär med tanke på priset (från 49 kr). Just dessa pennor är blå, petrolgrön och brun. Testade på handen för att se färgerna och sedan gick det inte att tvätta bort. De satt som berget och jag fick använda makeup-borttagningsmedel för att få bort dem (!). Det är skitbra så jag ser fram emot att testa dem under en hel dag för att se hur de beter sig efter ett par timmar. Jag tror att den bruna kommer bli min favorit och jag ska visa er varför senare.
Mascaran snabbtestade jag också (svårt att låta bli) och den var helt okej, återstår att se om och hur den faller under ögat efter en hel dag. BB-creamen tror jag är i rätt nyans men ska utvärdera den med. Eftersom jag har mer eller mindre finnar så har jag i alla fall under vintern mer täckande foundation men till sommaren när hyn brukar vara lite bättre så ärr BB-cream skönare att ha. Denna har SPF 15 och det är ett av mina grundkrav.
Ögonskuggstrion Dark Mystery är amazing sett till färgerna, dock inte sett hur pigmenterad den är eller hur den håller.
Är det någon produkt som ni är mer eller mindre nyfikna på? Oavsett vad kommer det mer beautyjunkieinlägg nu när jag får hårdtesta detta. Kommer förhoppningsvis ur min comfortzone gällande smink och har lite roligare ansikte på dagarna.
Produkterna är ett pressutskick

Taggar: Ellos, bb-cream, beauty by ellos, makiash, mascara, ögonpenna;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro:

Så roligt! :)

2:a kommentar, skriven , av Lorissa Lovebomb:

sv: Haha, men det är ju bara input utifrån att JAG tycker att de är för mäktiga. Hade du frågat min mamma hade hon sagt: THE BIGGER THE BETTER!! ;)

Men åh, det ser ju toppen ut, kul med nytt smink :D

3:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Jag har Ellos eyeliner och den gillar jag riktigt mycket :D Har även testat ett flertal produkter från Makiash och dom är helt okej :)

4:e kommentar, skriven , av Moa:

Maskaran såg intressant ut :)

5:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Ohh hade också velat köpt nytt smink, tack för tips =D

6:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Men åhh vad mycket fint! Man blir ju lite avis ;) Kram

7:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Så mycket bra :D

Kommentera inlägget här :