Playdate och fudge

publicerat i Everyday;
I förmiddags gick jag Fiona bort till hennes kompis som går på samma avdelning på förskolan. Hon har vart så taggad ända sedan vi bokade in playdaten och varje dag har hon frågat om vi skulle gå dit, så äntligen var det dags! Nu är hon inne i det här med att leka med andra och hänga med dem. Så medan vi drack kaffe och pratade så hörde man dem tjoa på rummet. Det var så gött att komma iväg också, vi är väldigt bra på att annars hänga inomhus och sedan komma på att det blir mörkt fort och vips så var dagsljuset borta. Efter det styrde jag och Fiona vagnen mot ICA för inhandling av lördagsgodis.
Det gick sådär. Eller jo, hon fick sitt godis men jag som skulle göra värsta superfudgen med kondenserad mjölk glömde den i affären efter jag betalat (!). Gick tillbaka och hämtade den och kollade sedan i receptet att jag behövde choklad också (vilket jag givetvis inte hade kommit på att köpa då). Så jag gjorde vanliga fudge och eftersom vi ändå hade massa kondenserad mjölk så blev det hemmagjord glass med (<- rekommenderar den både starkt och varmt om ni inte testat!)
Det blev en lagom produktiv lördag. Imorgon ska Fiona och Robot på bio, under tiden ska jag inhandla de sista julklapparna och är det nedräkning på riktigt till julafton. Jag räknar mest ned till ledighet och sovmorgon varannan dag i massor av dagar. Det ska bli hur skönt som helst!

Taggar: fugde, hemmagjord glass, kondenserad mjölk, playdate;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så roligt för henne :)

2:a kommentar, skriven , av Marie:

Men så söta tjejeror och så gött. Ja visst är den klänningen toksöt,

Kommentera inlägget här :