De senaste dagarna

publicerat i Everyday;
I torsdag och fredags ägnade jag mig åt VAB och Fiona hejade på. Hon hade både feber och var förkyld så soffhäng stod på schemat och vi tröttade ut förkylningen. Här ser vi henne i chillmode läsandes i sin kalenderpresent från Pippi-kalendern. Jag kom dock på henne idag med att ha tagit fram kalendern och rage-öppnat en massa luckor. Men vem är jag att döma? Hela min Ritualskalender var öppnad typ den 5:e förra året, hehe.
På fredagkväll var jag på julfest med jobbet och Robert tog hand om barnet. På lördagen när jag såsmåninom vaknade packade vi ihop oss och åkte till min syster. Fiona skulle få sova över så vi lämnade ett barn som var övertaggat på att sova borta och åkte hem. Sedan for vi till ett par kompisar som ville bjuda på adventsmiddag. Det ni ser ovan är typ en fjärdedel av allt som fanns och det var hur gott som helst! Och finns det något bättre sådär dagen efter att få äta massor av god mat i världens bästa sällskap? Så jag vet inte om vi eller Fiona hade det roligast igår.
Eftersom vi var barnlösa på morgonen hade vi preppat för två saker. Dels sovmorgon och sedan en grym frukost. Vi steke bacon och ägg, hade köpt färsk ciabatta och apelsinjuice och bara njöt. Annars är det alltid någon som gått upp när barnen vaknat men det här var magiskt alltså. Sedan åkte jag, min syster och våra barn på julmarknad i Berg. Jag köpte vansinniga mängder lotter men vann för mer så det var en vinst i sig. Sedan köpte jag julstjärnan ni ser ovan och så åkte vi hem och julpyntade. Den jultomten som står närmast i bild gjorde Fiona (delvis) på förskolan förra året. och snacka om att hitta skatter när jag plockade upp den och tänkte att den hade jag glömt. Och ja bäverkrukan är väl ingen egentlig jultradition men man tager vad man haver.
Hoppas ni haft en fin helg! Nu ska jag gå och leta en annan kruka till julstjärnan och sedan tippa ner i soffan och kräma ur det sista ur första advent!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Mysigt ni gjort det :). Låter trevligt med julmarknad :)

Kommentera inlägget här :