Badrumsdrömmen

publicerat i Samarbeten;
Inlägget är ett sponsrat av Trademax
Som jag har nämnt några gånger i bloggen så har vi renoverat vårt badrum på nedrevåningen och i det här inlägget har ni lite detaljbilder på hur det blev sen! I våras kom äntligen fram till hantverkare som kändes bra och efter tre veckor så var allt det gamla gula och fula ett helt nytt och fräscht badrum! Jag är vansinnigt nöjd och även om vi valt mörka färger så passar det bra och är mysigt.
På övervåningen har vi ett badrum som jag också är sugen att göra om. Vi har ett gammalt bubbelbadkar som låter otrevligt mycket så vi använder aldrig den funktionen. Men drömmen är ett lite mindre bubbelbadkar, lite ljusare färger (men fortfarande mysigt!) och en massa växter i! Där finns det potential alltså! Jag har också någon tanke om både golvvärme och ett lite större handfat för att få till en mer spa-feeling när man gå in där. Detaljerna får gärna vara i trä (tänk bambu) och det ska finnas snygga pallar så barnen når upp för att tvätta händerna eller borsta tänderna.
Även om jag själv inte badar mycket så gör barnen det. Men jag tänker mig ändå att i den här spa-oasen kunna glida ner med en tidning, tända ljus, ansiktsmask och bara ha det gött en tisdagskväll på vintern lite oftare än vad jag gör inte vore helt fel. Kanske ha en bra vattentålig högtalare så man kan lyssna på något avslappnande eller en pod också.
Jag ser ni i efterhand att vägen fick olika blå färger på alla bilder! Färgen stämmer bäst överens med den översta bilden. Golvet är också det en matta som är svart marmor. Handdukarna är gråa och detaljerna i krom. Jag är också nyfiken, hur ser ditt drömbadrum ut?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh jättefint verkligen :)

2:a kommentar, skriven , av Mirre:

Urläcker färg på väggen

Kommentera inlägget här :