Gott Nytt År!

publicerat i Everyday;
Sista dagen på året gick jag och Fiona upp vid åtta och började städa bort julen. Alltid lika skönt! Den här stora orkidén fick en ny vas från Jysk igår och som ni ser blommar den för fullt. Sedan jag satte den i vattenkultur har den mått betydligt bättre och nu har jag åtta blommor på samma stängel. På nästa stängel kommer det ytterligare minst tre blommor och det ser ut att kunna vara en till stängel på g!
Ikväll kommer min syster över och vi kommer fira med dem. Rätt lugnt med Bingolotto, tjälknöl, ostbricka och tomtebloss. Jag har lite nyårslöftestankar, eller snarare mål, men de tar jag i ett annat inlägg.
Jag hoppas att ni får en grym nyårsafton ♥

Julen 2017

publicerat i Everyday;
\n
\n
Här har det vart tyst länge och jag har inte haft mer ambitioner än så. Även om vi har haft en lugn jul så var veckan innan sjukt intensiv och sedan har jag mest njutit av vara jag. Vi har firat jul i tre dagar med både vänner och familj. De som inte har vart här har vi pratat med via Google Duo så att så många som möjligt är med. Fiona har vart hus taggad som helst inför allting och när hon äntligen fick träffa tomten! Vilken grej! Sedan dess har hon noga redogjort för alla hon har träffat vem tomten var och var han skulle sen.
\n
Men igår efter att de sista julfirandet hade tagit slut så börjar den riktiga julfriden. Jag och mamma satt i varsitt hörn i soffan, hon läste och tittade på medan jag spelade nya Zelda till Nintendo Switch (gemensam julklapp från mig och Robert till jag och Robert) med tända ljus och småprat. I morse vaknade jag först av alla 08:20 (!) och det händer bara inte. Fiona väckte vi snett innan nio så alla här är i jullovsmode. Underbart!
\n
Jag hoppas att ni haft en bra jul!
\n
\n

Tjejorna på donken

publicerat i Everyday;
I helgen efter bion åt vi lunch på McDonalds. Hamburgare och mjölk hade Fiona beställt och vi inväntade måltiden med henne i mitt knä där vi diskuterade vem som var kompis med vem. Fiona hävdar att jag och Robert är bästa vänner och att  hon och Elliot är bästa vänner. Jag och Fiona är däremot inte alls bästa vänner utan bra vänner tycker hon.
Sedan hade vi vm i att pussas och Fiona skrattade så hon tjöt, sedan sa hon mamma jag vill inte haaa så många pussar. Hon ville däremot sen inte ha så mycket hamburgare alls utan mest strips. Det som funkar är att imitera hur jag tror att en hamburgare låter och säga du får inte äta mig. Då tar har hon vm i stora tuggor istället. Så ifall ni råkar på en crazy mom någongång som leker hamburgare på donken så vet ni varför. Men whatever works, eller hur man nu ska resonera.