Uppstartsträckor

publicerat i Everyday;
Jag vet att jag lovade inlägg som vanligt efter semestern men jag har liksom svårt att komma igång! Det är samma sak som det brukar vara på jobbet efter några veckors ledighet. Vad gör jag här? Vem är jag? Osv. Hemmalivet hade visst också en uppstartsträcka!
Det jag har lagt ner mest tid på är en kofta som jag håller på att sticka. Ska visa när den här färdig (såklart) men det är himla roligt att sticka den då det är mönster på två olika sätt, så det är inte bara slätstickning varv ut och varv in. Jag har funderat ibland på om jag skulle vara helt ekonomiskt oberoende att bara ägna varje dag åt att sticka, pyssla, DIY:a och plantera blommor. Vara uppe mitt i natten och måla och ha egna får hemma för att göra egen ull. Det skulle vart riktigt kul, kreativ 24/7! Nu har jag dock inte de möjligheterna jag jag gillar ju faktiskt att jobba också. Men ett alternativt framtidsscenario hade vart det.
Vad skulle ni göra om dagarna om ni var ekonomiskt oberoende?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Jag gillar också att jobba- men jag hade rest! Att upptäcka nya platsee och vara i värme och bada och testa på grejer. Det hade varit nice!

Svar: Men åh! Ja! Det blev jag också sugen på i mitt fantasiliv. Men sticka kan man göra på distans så den alternativa karriären blir allt mer lockande!
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av PhotoJelly:

Vilken underbar framtidsdröm! :) Hade också velat jobba hemifrån :)

Svar: Hade vart så grymt även o jag tror att det blir ensamt ibland. Men serier kan också vara sällskap tänker jag :- )
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Oj vad hade man gjort, jag hade nog startat nåot hunddagis eller så, samt haft det hemma =D,

Svar: Det låter som att det hade passat dig perfekt! :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Fröken:

Ibland kan man behöva prioritera andra saker framför bloggen så du gör helt rätt i att ta en paus och sticka... ;-) Jag har också gjort det (prioriterat annat framför bloggen alltså inte sticka hihi) men tänkte göra ett uppstartningsförsök med min blogg nu också. Får se hur det går... :-) Ha en bra höst! Kram Moa

Svar: Haha ja, jag inbillar mig det i alla fall. Känns skönt med medhåll :) Jag ska hålla utkik! Detsamma! : ) Kram!
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Yasmine:

Jag VET att jag skulle ha minst en sysselsättninga iaf. Jag har ju mitt egna företag vid sidan av mina jobb ändå så det skulle jag göra och kanske starta fler småföretag bara för skojs skull i första hand då. Vad göra alla "houswives" hela dagarna? Shoppar? Manikyr? Hehe...

Kommentera inlägget här :