Slut på semestern

publicerat i Everyday;
Jag vet att jag lovade uppdatering i helgen och nu, bättre sent än aldrig! Men jag beslöt mig för att vara i semstermode så länge det bara gick. Och nu är det ofrånkomligt att imorgon 05:50 (hej vardag!) ringer väckaren och det är någon sorts avslut på sommaren och start på hösten. Semestern har vart grym på alla sätt och vis. Vi har hunnit med så mycket och sett hela Sverige känns det som. Jag har hunnit sticka obscent mycket (det kommer i ett annat inlägg) och har hunnit hamstra sticklingar!
Under tiden har det hunnit bli augusti, höstmodet är redan i butikerna (hallå, har ju inte ens hunnit med somamrmodet!) och jag vet att det är fler än jag som krämar ur det sista ur semesterna i dagarna. Så som vanligt går tiden alldeles för fort, men lika som vanligt så är det ändå skönt med rutiner igen. Även om jag inte hade gråtit om jag just nu skulle ha två veckor kvar av semstern men jag tror ni hänger med. Borta bra men hemma bäst, och vad vore semester om den inte var just tidsbegränsad?
Vad är era höjdpunkter från semestern?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Ja vi pratade just om det för en stund sedan BQ och jag vad vi minns allra mest med vår sem och än kan man hoppas på brittsommar =D

2:a kommentar, skriven , av Arletta Ellington:

Obscent mycket stickning - ordvalet gör mig intresserad att läsa vidare. Jag gör det, och det mest obscena av allt är att semester utan tidsbegränsning, det är lyxigt det!! Precis det har jag haft i två år nu, och om inte pensionssystemet avskaffas, så har jag semester så länge jag lever. Det var roligt och spännande att jobba så länge det varade. Nu är det roligt och spännande att få tid att skriva, läsa, se Sverige, simma i Vänerns vågor, studera naturen, konsten, yes, you name it! Det är verkligen obscent att ha semester hela tiden.
Ellington

Kommentera inlägget här :