Nu är vi hela igen

publicerat i Everyday;
Igår kom äntligen Elliot hem till familjen efter ett lång sommarlov. Han är mestadels hos oss och det blir såklart väldigt tomt när han inte är i faggorna med sina fidget spinners, youtubeande eller de magiska lekarna som Fiona älskar och skrattar åt tills hon kiknar. Den som var absolut gladast över detta faktum var nog som ni ser på bilden Fiona. Hon började hoppa jämfota och skratta så fort hon såg honom och spexade sedan för honom större delen av kvällen. Sedan skulle de gå ut och leka och in och leka och aldrig sluta leka. Det är så underbart att se! Det är en åldersskillnad på fem år mellan dem, och ibland så är det klart att både hon och han tröttnar på varandra (hej syskonbråk) men oftast så är de bästa vänner och E har ett otroligt tålamod när hon är trött eller en typisk tvååring. 
Nu har vi alltså en åttaåring som börjar tvåan, kan mer om youtube än jag och som även börjat inleda sin karriär som fotbollsproffs (det är inget snack om att det är det han ska göra, älskar enkeltheten i att "jag ska göra det här" och inga mer frågetecken). Och så har vi Fiona Thnderstorm som ser till att vi får anledning att pusta våra fönster. Det känns som att det var alldeles nyss jag träffade E första gången, och ännu mer nyss som Fiona kom till världen och att sedan inse att de har hunnit gå rätt lång tid är märkligt. Var tar all tid vägen?

Taggar: syskon, syskonkärlek, åldersskillnad;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Så härligt att läsa!! Syskonkärlek måste vara det bästa som finns.

Svar: Jag håller helt med! Sedan att de ibland bråkar och driver varandra till vansinne är väl också någon sorts kärlek tänker jag :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :