Hemmaplaner

publicerat i Everyday, Inredning;
Nu när vi kommer vara hemma som vanligt så kommer också hus- och hemplaneringen. Minns ni det golvet vi pratade om att lägga? Det kommer - snart, men vi hann liksom inte mitt under sommaren. Som toppen på isberget ser jag mest fram emot det, men har ändå en del andra punkter som är sköna att bocka av, bland annat;
  • Storrensning av datorrummet
  • Inventera vinter- och höstkläder
  • Ta kort på och visa hur fint vårt nya badrum blev (viktigt!)
  • Ödelägga trädgården (läs = städa grillen och flytta in alla somamrpryttlar även om det är ett par veckor fram).
  • Har någon tanke någonstans på att organisera källsorteringen men det är ett kanske.
  • Köpa rätt vit färg, spackla hålen i vardagsrummet och även måla över dem. Något som vart en to-do sedan förra sekelskiftet.
  • Rensa ungefär överallt. Vi har en vind som vi bara ställt upp grejer på, för att nämna en grej, men det petar jag inte ens in i denna lista. Vi ska ha något att göra 2018 också.
 
Det här är också sånt jag kommer på nu på rak arm. Det finns mer, och åter mer att göra. Jag har också en tendens att ha storslagna planer men i slutändan så sträckkikar jag en serie och stickar istället. Så vi får se, men vi kan kalla det för ambitioner i höst med lite optimism om att det faktiskt blir gjort.
Vad har ni för hem- och husplaner i höst?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Roligt att fixa hemma :). Har nog inga speciella planer :)

2:a kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Så fin bild :D
Jag vill nog mest försöka fixa mer förvaring. Försöker sälja så mycket som möjligt av sånt som inte används men det tar alltid tid. Lägger man upp 15 saker på tradera så säljs bara 2 :(

Svar: Smart att sälja! Ska nog testa tradera igen men inte ha för höga förhoppningar!
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Har inga hemplaner. Vill flytta!!!! Vill ha hus nu. Eller bostadsrätt. Kanske helst bostadsrätt faktiskt. Utanför Malmö. Med trädgård.

Svar: Vi såg jättemysiga hus där bakom Emporia typ och så bor man med bron och havet som utsikt. Var nog rätt dyrt, men himla fint!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :