Fem saker jag gärna skulle outsourcea

publicerat i Listor;
Nästa vecka kommer äntligen hemstädet igen. Efter en sommar på vägarna har vi haft ett uppehåll och jag ser så mycket fram emot när vi kommer hem på tisdag och det är rent och fint! Helt klart en av de bättre sakerna som vi lägger pengar på och jag undrar mest varför vi inte gjort detta tidigare.
Om det gick att outsourcea mer saker så hade jag nappat på..
.. färdiglagad mat varje dag när vi kommer hem. Mer kvalitetstid och andras mat är alltid så mycket godare. 
.. duschning. Okej, det kanske låter konstigt. Jag vill egentligen inte att någon annan ska duscha mig. Men om man bara kunde trycka på en knapp som heter "ren" och sedan är det klart så hade jag jublat. Värsta känslan är när man har nyduschat 06:07 en måndagmorgon och det är kallt!
.. fylla i mina ögonbryn. Jag har en bra rutin för det men av någon anledning så är jag less på det - samtidigt som jag vill ha ögonbryn. Så ja, jag överväger kraftigt att tatuera in ögonbrynen. Vardagslyx att vakna med ett ansiktsuttryck!
.. automatisk sortering av barnens kläder. Där ingår något som säger vilka strumpor som är udda för evigt, alltså där andrastrumpan som är spårlöst bort aldrig kommer att återkomma. Men även att ha koll på hela garderoben med lagerstatus osv. Kanske till och med en automatisk order av nya brallor när favoriterna blivit för små.
 Bubblare:
.. tänk dig att dagens outfit ligger framme varje morgon, bara att glida in i den. Det är ju något jag kan göra själv, men att slippa tänkeriet bakom med hänsyn till väder och aktivitet - grymt!
Vad hade du helst outsourceat?

Taggar: hemstäd;

Kommentera inlägget här :