Äntligen träning!

publicerat i Everyday;
Jag har äntligen tagit tag i det här med träningen, tror jag i alla fall, vi lär märka det senare i höst. Jag har anmält mig dels till en provomgång poledancing och medan jag höll på så signade jag upp mig för nybörjarkursen. Jag växlar mellan vad-fan-har-jag-gjort eftersom jag inte är speciellt bra på att dansa och speciellt inte i hotpants och sportbh och läget där jag tycker att det är grymt att jag faktiskt gör något. Latmasken har drabbat mig hårt och jag är bäst i världen på att skjuta upp träningen till en annan dag.
Men från och med nästa vecka är det slut med det och ni kan tänka mig på tisdagkvällar, förmodligen rätt stel men att jag försöker få någon sorts kroppskontroll. Om man förbiser det faktum att varenda strippa i alla filmer gnuggar sig mot en stång så är det bra träning, och jag tror att den är skitrolig. Och oavsett utfall så har jag i alla fall gjort något och kommit igång.
Så - har någon av er testat poledancing? Vad har jag gett mig in på?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av PhotoJelly:

Häftigt med poledance :D! Hoppas du trivs!

2:a kommentar, skriven , av Yasmine:

Det är ju jättebra ju! en ny utmaning! Jag skulle nog aldrig våga prova det, skulle bara skämmas och tycka att jag va pinsam som ens försökte hehe :P

3:e kommentar, skriven , av Fröken:

Tycker absolut att du ska känna dig grym som gör något men också vågar testa något nytt... Heja dig! ;-)

Svar: Men tack! :) <3
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :