Verkligheten utan filter

publicerat i Everyday;
Vi har en altan som är skitfin och skitmysig och inglasad och full av allt som vi inte har inomhus, som ni ser. Dett axplock av vad man kan hitta här ute, väl utplacerat för en maximal feng shui är bland annat; Ett lektält, en tvättställning, en hylla från IKEA som aldrig hunnit med att sättas uppp, en ljusstake, två soffbord, julprydnaderna (snart ingen idé att bära upp dem på vinden), en hylla för cd-skivor (vår mesta vintage-raritet, som alla vet existrerar knappt cd-skivor längre) och en kartong fylld med engångsartiklar.
Den bilden jag ger er som läser av mitt liv och vårt hem är oftast väldigt städad och stagead. Jag vet inte hur många som skulle hitta inspiration av ett uterum om jag la upp sånt här med jämna mellanrum. Men det är ändå lite kul att visa misären tycker jag, hehe. Det bästa är att i höstas så var allt superstädat här, fanns knappt någonting som inte skulle vara där. Men så kom vintern och det är så himla praktiskt att bara öppna dörren och slänga ut allt där. När min mamma var här sist så åkte hon iväg med en hel bil full av kartong medan vi jobbade så det har sett ännu värre ut!
Min drömbild av altanen ser däremot inte riktigt ut såhär. Jag vill såklart städa upp och ha rätt sak på rätt plats. Så räkna med en och annan sväng till tippen och vinden. Sedan har jag länge velat odla tomater eftersom det här utrymmet snarare fungerar som växthus på sommaren. Och så vore det gött med en schäslong eller något som man kan ligga och tjuvsova lite på.
Så, hur ser era uterum ut när det är off-season? :)

Taggar: alltan, alternativt förråd, balkong, feng shui, uterum;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av NORRSKEN EMMA:

ha en bra månsdags kväll

kramar

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Det är lätt hänt att det blir sådär under vintern med alla grejer. Ha en fortsatt mysig kväll! <3 Kramis

3:e kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Men så gör det nog för de flesta, när man inte använder det blir det ju mer avlastingsplats absolut, vi röjde bort vårat för nån helg sedan,

4:e kommentar, skriven , av Maxarna:

Hellre ett ställe med kaos än hela huset.. Visst vi läsare hade nog inte blivit så inspirerande av bara bilder med kaos men bild då och då tycker jag bara är roligt.. 😉

Svar: Sant det! :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av emmaellinor.se:

Åååh, så typiskt att slänga allt man inte vill ha framme i ett och samma rum istället för att bara slänga. Hemma hos mig är det KAOS i klädkammaren, haha.

Svar: Men eller hur! Gör samma här, har ett par områden i huset som mer eller mindre alltid ser ut som fan, hehe.
Yohanna af Skovde

6:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så där såg min balkong också ut vintertid förut. Tills jag höll på att bli tokig varje vår och helt enkelt började prioritera vad jag ville ha och inte. Jag rensade ut saker ur hemmet helt enkelt. Är väl rätt drastiskt men det var den enda lösningen för min del.

7:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Vi har en balkong, som hade kunnat bli mysig. Det vet jag, för jag har sett grannens. Men jag kan inte lista ut hur man gör! Vår är kal och hemsk.

Svar: Where there is inspo there is hope! Men hur lyckas ni ha den kal? Det är en egenskap jag förundras över, här är det för mycket saker precis överallt
Yohanna af Skovde

8:e kommentar, skriven , av Ajli Müller:

typ sådär ser det ut hos oss just nu. Men snart är det dags att städa i ordning där ute :D

9:e kommentar, skriven , av Rebecha:

Underbart när verkligheten finns även hos andra. När tid och ork kommer till, går städa och fix undan. Snövädret här förstör lite fixa och trixa här ännu.

Kommentera inlägget här :