Två varianter av vår

publicerat i Everyday;
Nu är de vår och det spritter i garderoben! Lite som Ronja Rövardotter så vrålas det ut stickade tröjor och min nödlösning på långkalsonger (knästrumpor). In i den vill jag istället ha klänningar, trenchcoats, allt som är kort och lite mer färg. Jag har funderat på hur jag tänker mig våren 2017 och jag har som ni ser lite svårt att bestämma mig. Jag älskar färg, men att köra helsvart är ju också trevligt. Jag har plockat ihop två olika outfits på samma tema men som ser helt olika ut beroende på vilken färg man väljer.
Jag håller fortfarande på att bygga upp någon sorts garderob som håller år ut och år in. Just denna kombo är användbar på fler sätt. Jeansjacka till klänningen eller vanliga jeans och en tröja till trenchcoaten. Eller en vit skjorta och mörka byxor. Eller en svart klänning. Ballerinas funkar till ungefär allt och jag sliter ut i alla fall ett par per sommar. Helst två - tre!
Den här outfiten är lite mer mörk men ack så snygg. Kappan har så mycket detaljer i sig så där blir det nästan istället för mycket med annat än helsvart under. Eller så är det jag som är lite för feg och tar det lite för säkert. En detalj i den här bilden som jag inte la med är bruna ben, tänker mig att det hade sett lite konstigt ut. T-shirtklänningar är jag riktigt kär i och det går att antingen ha dem väldigt casual eller mer festliga med ett stort halsband. Jag är inte den som är mest på att matcha outfits men jag tror att jag vågar påstå att den typen av klänning är optimal att ha med sig på resa - man är redo för allt men samtidigt alltid snygg och bekväm.
Vilken av dessa outfits gillar ni mest?
Save

Taggar: esprit, filippak, ralphlauren, vårgarderob, vårkläder, whyred;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Amanda:

Vilka fina plagg! 😃

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Verkligen jättefina plagg :)

3:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Gillar båda men tror översta tilltalar mig mest men jag hade nog tagit annan färg än rosa på jackan tror jag, kanske en jeansjacka till?

4:e kommentar, skriven , av Carin H Brander :

Jag är ju en sucker för färg så jag röstar såklart på nummer ett :)

Kommentera inlägget här :