Tre tips för hur du vinner mer

publicerat i happichallange;
Kollar ni #commerceäggjakt så ser ni mig som en av vinnarna av ett ägg!
I #HappiChallange så kan jag inte låta bli att skriva lite mer om en sorts glädje för mig som kanske inte är den mest vanliga men inte desto mindre rolig - och det är att vinna! Min senaste vinst är top fem av vinster; Jag visste att Commerce (ett köpcentrum i stan) hade en påskäggstävling på påskafton. De hade gömt 5 påskvägg i olika butiker och i dem fanns det godis och presentkort. Jag var lite sugen på att åka in bara för att leta påskägg (hallå hur kul?!) men det fanns inte riktigt tid för det. Sedan vet jag hur jag blir när det är tävling, hetsig och stressad så det var nog lika bra. Men på kvällen såg jag att det femte påskägget inte hade blivit hittat så jag smidde planer!
Med hjälp av bilderna på instagram på de ägg som blivit hittade så visste jag i vilka butiker. Så jag utgick från det och antog att det sista ägget var gömt på övervåningen på den delen där inget ägg ännu hade blivit hittat. Eftersom jag ändå skulle köpa badkläder till Rhodos (en vecka kvar!) så passade jag på att kolla efter ägget i de butikerna där jag antog att ägget fanns. Och jag hittade det! Det är svårt att i ord förklara lyckan när jag insåg att det faktiskt låg där mitt framför mina ögon, och ännu svårare att motivera hur jag, nästan 30 år, kan bli så lycklig av att hitta det. Men jag antar att jag helt enkelt bara tycker att det är jävligt roligt att vinna.
Jag har skrivit ett inlägg med tips om hur man vinner mer. Men jag kan ändå sammanfatta mina tre bästa tips för hur man lyckas:
  • First rule of tävlingar - var med i dem! Om man aldrig är med så kan man inte vinna.
  • I en prestationstävling - försök att göra ett bidrag som sticker ut. Har aldrig sett någon med motiveringen "det skulle vara kul att vinna för jag vinner aldrig" vinna någon tävling.
  • Vann du inte? Vad gjorde personen som vann? Ta inspiration och idéer från andra tycker jag är okej. Rekommenderar dock inte att sno någons bidrag rakt av i en pågående tävling. Kreativitet och nytänkt brukar uppskattas hos juryn!
Detta är en del av #HappiChallange som är en tävling anordnad av blogg.se. Syftet är att sprida glädje och kärlek i tre veckor. Här ser ni resten av mina inlägg.

Taggar: #HappiChallange, happichallange, motivering till tävling, så vinner du mer, tips, tävlingar;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Du är så duktig, dina inlägg blir så tilltalande och man blir peppad, så bra jobbat

2:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hahahaha vad kul att du hittade det! Och att du erkänner hur glad du blev!
Kan du inte tipsa om lite bloggrävlingar när du hittar några bra? Som en regelbunden grej liksom?

Svar: Det kan jag ju göra! Har stenkoll på i alla fall ett par tävlingar åt gången :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Åh vad kul att du vann!!

Kommentera inlägget här :