Test av Bodyflight

publicerat i Everyday;
Innan jag skriver mer om den här uppenbart skitroliga händelsen så vill jag understryka att jag inte är sponsrad och har inget samarbete med Bodyflight Stockholm. Men jag vill hemskt gärna tipsa om det ändå! Jag och min bror ville göra något kul när vi var i Stockholm och passade på att boka in oss på just detta. Ingen av oss hade testat innan men vi var taggade och peppade!
Man ska komma dit en timma innan flygningen. Dels för en genomgång men då kan man även se hur de andra grupperna flyger. Genomgången innan tyckte jag var bra även om det kunde ha vart lite tydligare vad målet med flygningen var, vilket jag antar var att man skulle sväva själv i luften. Mrs. Benböj Yohanna böjde nog benen lite för mycket, kan jag reflektera över i efterhand, så min bror flög mycket bättre men det var inte mindre kul för det!
Det går alltså ut på att man flyger i en vindtunnel och jobbar med luftmotstånd för att navigera sig, eller som i mitt fall, försöka ligga plant. Flygningen är på 2 x 45 sekunder så man hinner liksom inte fundera speciellt mycket innan det är över. Jag slår dock vad som att det blir roligare ju mer man gör det. Dräkterna är det inget speciellt med heller och det är häftigt att det bara är en gigantisk hårtork som håller en uppe.
Det är alltid en instruktör med som håller i en och som håller koll och det märks att de som jobbar med det vet precis vad de håller på med. På min andra flyning som ni ser på filmen nedan ska man alltså flyga upp och ner i tunneln och där var det bara att njuta och inte fundera på mer än hur gött det var att vara hel tyngdlös. Jag trodde att det skulle vara i alla fall lite läskigt men det var det inte heller, utan bara helt fantastiskt jätteroligt.
För två personer, 2 x 45 sekunder betalade vi 1250 kr. Helt klart värt det om ni frågar mig, och absolut något jag rekommenderar om man vill testa en ny grej eller är ett gäng som ska ha svensexa eller möhippa eller teamworka. Sedan skulle jag såklart inte flyga varje helg, men ska man unna sig något kul som man garanterat inte glömmer av i första taget och samtidigt vill testa något lite mer vågat men inte extremt så är bodyflight en god idé. Har någon av er testat det? Vad tyckte ni?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Men oj vad cooolt,

2:a kommentar, skriven , av madabouttea.se:

Nej vad häftigt! Kan tänka mig att det kändes duktigt coolt!

3:e kommentar, skriven , av Annsoh:

vad kul så häftigt!! ! :) Hoppas du har en bra dag!

4:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Åh så coolt!! Vill också!!!

5:e kommentar, skriven , av Rebecha:

Åh det där verkar roligt.

6:e kommentar, skriven , av Lorissa Lovebomb:

Åh så himla coooolt! Vill testa!

Svar: DO IT! Asgrymt! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :