Påsk 2017

publicerat i Everyday;
Vi är inte så traditionsenliga när det gäller påsk så vi hade inte planerat dagen något närmare än att gömma påskägg. Mitt på dagen skulle jag gå på en promenad med Fiona för det är bra om hon somnar i vagnen tänkte jag men inte det. Hon satt i en stund och sedan gick hon resten av vägen hem själv. Och pekade på alla fåglar, alla fågelholkar, letade myror, berättade var alla blommor var och hälsade på alla som vi såg. Jag önskade nästan att jag hade timeat in det bättre och haft fika med mig så hade det blivit en utflykt istället. Av någon anledning så slutar inte henne ben att gå och där får vi passa på att ta långa promenader. Sedan däckade hon i soffan snett över tre så lite trött blev hon nog, även om hon inte erkände det ;)
Men mat skulle vi ha! Vi grillade filé och innanlår från älgkalv och hade således grillpremiär. Det var sjukligt gott (som förväntat) och jag funderar på nästa grillmåltid. Helt klart en av de bättre sakerna med vår- och sommarsäsongen! efter maten år vi hemmagjord glass och Fiona som redan ätit mycket av den vanliga maten åt sin kroppsvikt i glass. Det kanske var den där promenaden, eller så var det bara väldigt gott ;)
Jag får passa på att önska er alla en Glad Påsk (i efterskott) och hoppas att ni hade en fin dag! ♥

Taggar: hemmagjord glass, påsk 2017, påskpromenad;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Hehe ja ibland förundras man hur mycket de kan gå, samt så gott det där såg ut. Vi är inte heller så "påskiga" eller vad man ska säga, har inte ens gjort påskmat =D, hon har fått påskägg av andra men inte av oss =D

2:a kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Den måltiden lät inte ett dugg fel, ååh! Och ja, passa på att gå när de vill ;) När Charlie strejkar ska han sitta på axlarna men jag klarar inte av det så då blir han skittjurig om inte pappa är med, haha.

Kommentera inlägget här :