Nu är det VÅR!

publicerat i happichallange;
Även om det blåser ute så är det banne mig VÅR, på riktigt! Av någon anledning så har vi tydligen tulpaner i trädgården (?!) som snart slår ut. Jag hade inte vinterjacka när jag var ute idag och det känns liksom i kroppen att något har hänt med utomhus. Äntligen!
Själv är jag dock inte ute och friluftar mig hela dagen, jag fick ett mms då min mamma och Fiona hänger med min syster och Arvid i Ramslöksskogen. Under tiden packar jag det sista inför Greklands-resan (imorgon åker vi!) och njuter av att ha dörren till altanen öppen.
Jag gillar alla årstider men det bästa som finns är övergången till vår. När det blir lite varmare, ljusare, peppigare och man kan sortera in vinterkläderna en gång för alla. Hurra för vår!
Detta är en del av #HappiChallange som är en tävling anordnad av blogg.se. Syftet är att sprida glädje och kärlek i tre veckor. Här ser ni resten av mina inlägg.
Save
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Ha det så kul i Grekland!!!

2:a kommentar, skriven , av Mirre:

Oh så härligt, jag håller med om det du skriver om övergången till vår, det är så härligt, precis så vill man ha det en stund

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så mycket vår ni har :D. Här är det små små knoppar men blåser här med :)

Kommentera inlägget här :