Länkkärlek - Norrlandsbloggare

publicerat i Everyday;
I sann #HappiChallange-anda så lovade jag er nätkärlek och att bjuda på en del av mina favoritbloggar. En del känner ni säkert igen men det gör ingenting tänker jag, man får säga att man gillar något mer än en gång. Så jag kör lite favoritbloggar i omgångar. Först ut är triss i damer från Norrland. Jag är född och uppvuxen i Västerbotten och är såklart och därmed svag för bloggar med bilder från min hemmiljö. För att hjälpa mig i den värsta hemlängtan så får jag i alla fall uppleva årstiderna genom internet.
Ljuva Julia är en lärare bosatt i Umeå som lagar fantastisk mat, åker snowboard och delar med sig om sin sjukdom alopecia som innebär att hon emellanåt tappar allt hår. Hade jag bott i närheten hade jag förmodligen lite klmupigt försöka bjuda in mig själv för lite häng. Hon har en riktigt fin grafisk profil på hennes blogg och det känns alltid sådär fint när man väl landar på startsidan.
 
 
Underbara Clara tror jag de flesta känner till. Hon påminner så mycket om min egen mormor och är samtidigt väldigt stark och driftig och en kvinna att se upp till, bli inspirerad och imponerad av. Hon lyckas även hitta de mest otroligt fina klänningarna på loppis för typ en tia. Lite kuriosa men det gjorde mig väldigt glad, hon har kommenterat min blogg (klicka här för att se)! Då var jag skitmallig och tog en printscreen och blev lite starstruck. Woho!
 
Jonna Jinton kommer egentligen från typ Göteborg men fick möjligheten att få ett hus i Norrlands skogar. Där bor hon nu och tar de mest fantastiska bilderna jag någonsin har sett. Hon kular också och har en skitfin historia om hur hon träffade hennes kille. Råd om man aldrig läst hennes blogg - börja från allra första början och låtsas att du läser en bok med otroligt fina bilder i. Jag kan nästa garantera att du fastnar i den.
Detta är en del av #HappiChallange som är en tävling anordnad av blogg.se. Syftet är att sprida glädje och kärlek i tre veckor. Här ser ni resten av mina inlägg.

Taggar: bloggtips, jonnajinton, ljuvajulia, nätkärlek, underbaraclaras;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Så fina bloggtips, JUlia följer jag såklart också, ska kika in de andra =D

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Vilka fina tips :)

3:e kommentar, skriven , av Hemmabasen:

Jag håller med din mormor. Hon säger alltid att vi bor i södra Lappland, inte Västerbotten!

Kommentera inlägget här :