Glädjeämne mest hela tiden

publicerat i happichallange;
Vi fortsätter på glad-temat och det är väl inte helt otippat att jag ägnar ett inläg till min dotter som ständigt är en källa till glädje. Bilderna är en del av mina favoriter som visar rätt tydligt hur hon är, busig som bara den och själv väldigt glad. Hon har sagt en del grejer som är så hysteriskt roliga så jag har börjat skriva ner dem bara för att minnas att hennes okomplicerade hjärna och hur hon tänkte innan det fanns massa omständigheter som gör att man funderar en stund innan man öppnar munnen.
Alla i familjen tittar på Pinocchio och Fiona ser Benjamin Syrsa varpå hon säger; "mamma titta, en snorkråka!" säger hon och pekar och är alldeles uppeldad. En snorkråka på tv med hatt och käpp, minsann, det gjorde hennes och vår dag.

Vi ett annat tillfälle kom hon till mig med ett tygstycke på huvudet. Så ställde hon sig framför sig och sa, "mamma, jag är en liten Batman!"

Och de gången de berättade på förskolan att de knappt fått henne att sova. Hon hade sett byggarbetade på ett avstånd av typ 100 meter och nästan skrek "titta Tomteeeen!".
 
Det bästa på dagen är när hämtar henne eller när jag kommer hem och hon kommer springandes och tjoar maammaaa och vill maratonkramas och nästan helst verkar vilja krypa tillbaka in i livmodern. Jag har aldrig förstått mamma-grejen förrän efter jag fick barn, vilket kanske inte är så märkligt. Men trots magsjukor, trots, läggningar som tar en timma och begränsad fritid så finns det inga ord för hur otroligt mycket det ger att se det här lilla livet växa upp och lära sig hur världen fungerar samtidigt som hon själv sätter ord på den. Helst ord på exakt allting och i perioder pratar hon i princip både på in- och utandning.
Vilket är ert favoritcitat som kommer från ett barn?
 
Detta är en del av #HappiChallange som är en tävling anordnad av blogg.se. Syftet är att sprida glädje och kärlek i tre veckor. Här ser ni resten av mina inlägg.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Haha men så härlig hon är, snorkråkan, haha!

2:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Sötfia minsann =D, en glädjespridare

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh förstår att hon är er glädje :)

4:e kommentar, skriven , av Rebecha:

Barn är små bubblare, dom förgyller ens tillvaro.

Svar: Verkligen! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :