Det bästa kommer gratis

publicerat i happichallange;
Barn fascinerar mig alltid och i synnerhet när det kommer till vad som faktiskt är roligt. Fionas höjdpunkt på dagen utan tvekan när vi går till bilen på morgonen och hon funderar på om Cindy, katten som vår granne har, är ute. När hon väl är ute så går det inte att ta miste på Fionas lycka, titta på henne!
Och typ av djur spelar heller ingen roll, både Fiona och Elliot som liten hade myror som en grej de uppskattade. Vet att unge herr E innan mitt intåg i hans liv en gång sa att det bästa med ettt besök på Borås djurpark var just en myra som han studerade nog. Fiona dog lite av lycka när hon såg en mask påväg till dagis och det är nästan så att dammråttor kvalar in som ett djur att uppskatta.
Därför blev också dagens utflykt som ni ser ovanför otroligt lyckad. Min kusin har får och hittills fyra lamm. Två av lammen var väldigt sällskapliga så ett somnade i Elliots famn och Fiona kunde utan problem klappa dem och säga bä och de svarade bä tillbaka. Just de här grejerna när de träffar djur är också de saker som de pratar mest utom (förutom högtidsfigurer som t ex Tomten som är svåra att konkurrera ut).
Det är så fint och roligt att se att de bland de saker som de uppskattar mest är djur, och de är snälla med dem och vill gärna flytta ihop med dem. Även om jag är allergisk mot katt så hade jag gärna skaffat en bara för att barnen älskar det och kärleken till djuren är gränslös och odiskuterbar och de har en bästa vän så länge den lever.
Favoritdjuren i vårt residens bland de yngre är hittlls;
- Lamm (utan tvekan)
- Cindy är en stark tvåa, väldigt kelig katt
- Hundar, alla möjliga och ju större desto bättre
- Spindlar tror jag, Fionas favoritsång och Elliot diggar dem
- Maskar är båda väldigt fascinerade av
- Apor, vet inte hur det kommer sig men av de gosedjur vi har så dominerar dem
Hur länge den här djurfascinationen fortsätter vet jag inte, men så länge den gör det är varje eftermiddag som vi hade här, med djurmys, ett minne för livet för dem så det fortsätter vi med att göra. Om ni förresten bor i Skaraborg men inte har en kusin som har får så kan jag rekommendera Tibro Minizoo, det är gratis och fullt av klappvänliga och snälla djur!
Detta är en del av #HappiChallange som är en tävling anordnad av blogg.se. Syftet är att sprida glädje och kärlek i tre veckor. Här ser ni resten av mina inlägg.

Taggar: #HappiChallange, boråsdjurpark, bästa vänner, djur, happichallange, kärlek, tibrominizoo;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre:

Bellis älskar också djur hon är helt tagen av dem, speciellt hundar och som du säge ju större desto bättre =D

Underbara bilder, djur och barn bästa som finns

2:a kommentar, skriven , av Lollo:

Lollodjuret är väl i toppen med?

3:e kommentar, skriven , av Lollo:

Lollodjuret är väl i toppen med?

4:e kommentar, skriven , av Lollo:

Lollodjuret är väl i toppen med?

Svar: Självklart! :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Lollo:

Lollodjuret är väl i toppen med?

6:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad mysigt ni har haft det och jag ser fram emot lammungar nästa helg <3 Kramis

7:e kommentar, skriven , av madabouttea.se:

Åhh bebisar!!

Kommentera inlägget här :