Att ha en storebror

publicerat i happichallange;
Nu när Fiona är lite äldre, pratbar och förstår mer vad man säger till henne så kommer hon och Elliot väldigt bra överens. De leker, härjar, busar, spelar iPad tillsammans och det märks tydlig att han är hennes stora idol. Han är också väldigt omtänksam och hjälper till och hjälper oss om det behövs, utan att vi egentligen ber om det. Är så imponerad, glad och stolt. På bilden som ni ser ovanför så hjälpte han till att tvätta av trolldeg från hennes händer när de hade lekt med den. Hon vill också ibland att han ska lägga henne eller sätta på strumpor eller hjälpa till med jackan på mornarna.
Och, appropå syskon då, jag har ju en egen storebror. Vi ses väldigt sällan på grund av avstånd men i helgen är det dags! Vi har bokat in en helg i Stockholm bara jag och han för att umgås, prova bodyflight och hinna prata ikapp. Det ska bli så roligt! I skrivande stund sitter jag på tåget till huvudstaden och jag är så taggad!
Han är också en riktigt fin och snäll storebror, även om jag mest kommer ihåg de gånger vi slogs eller inte var riktigt överens så har han alltid funnits där. Han har lärt mig allt jag kan om lödning, pilbågsskytte, mopedkörning, Winamp (på den tiden det fanns, nostalgi!), kasta tennisboll och hur man ska slå för att slå så bra som möjligt i brännboll. Så på ett vis en av mina stora idoler också, även om jag tvivlar på att han i dagsläget skulle hjälpa mig att dra upp dragkedjan på jackan eller tar på mig mina strumpor.
Så ja, vi ska ha så jäkla roligt! Jag lovar bilder på bodyflighten och min shoppingkasse från Sephora. Har även tidsinställda inlägg i helgen som hör till #HappiChallange så helt tomt kommer det inte vara här. Hoppas att ni får en riktigt fin helg! ♥
Detta är en del av #HappiChallange som är en tävling anordnad av blogg.se. Syftet är att sprida glädje och kärlek i tre veckor. Här ser ni resten av mina inlägg.
Save

Taggar: bodyflight, sephora, storebror;

Kommentera inlägget här :