Hemgång

publicerat i Everyday;

Nu har vi gjort allt redo för hemgång! Fiona är supertaggad på att åka flygplan igen och hon är överlag väldigt glad för hela semestern. Igår åkte hon vattenrutschkana nonstop i 40 minuter och för första gången någonsin protesterade hon högljutt när vi skulle sluta, bra betyg! Vi kommer hem någongång ikväll jag ser fram emot en dusch, riktigt kaffe och resten avvår familj.

Update från Rhodos

publicerat i Everyday;

Vi har det fint här! Fiona älskar varje minut och om vi inte leker eller är på promenad så badar vi eller leker med stenarna vid havet. I början på veckan var det lite kallt (!), alltså varmt i luften men det blåste kyligt så då ägnade vi oss åt utflykter. Nu har däremot högvärmen kommit ikapp så vi är glada att vi gjort bort all sightseeing och kan ägna oss åt sol och bad. Bäst hittills enligt Fiona är alla myror och glassen på middagsbuffén. Bäst enligt mig är det grymma sällskapet och morgonyogan som jag går på varje dag (förutom en). Ett mer utförligt inlägg kommer om Mythos Beach, fördelar och nackdelar. Men vi har det sammanfattningsvis riktigt riktigt bra. 

Sneakersfynd

publicerat i Shopping;
I fredags innan vi hade vår datenight gick jag och Robot på stan och shoppade. Stadium hade dessa vita skor för 399 kr istället för 699 kr, plus att jag hade en rabattkod på 20% som funkade trots kampanj så de slutade på 319 kr. Helt okej pris om ni frågar mig! De fick dock inte följa med till Grekland, misstänker dels att jag får skavsår av dem plus att de inte riktigt skulla vara sådär krispigt vita efter en vecka med sand och semesterfeeling. Men jag ser verkligen fram emot sommar, vita skor och en och annan grillkväll!
Save