FRIYAY!

publicerat i Everyday, Fiona;
Alltså hur söt är inte Fiona då hon springer omkring hemma och letar ledtrådar och löser brott? SUPERSÖT! (jag är helt opartisk).
Jag ber i efterhand lite om ursäkt för en lite tunn bloggvecka. Jag har haft massa för mig och insåg någonstans att jag knappt skrivit vad jag har gjort. Så, lite punkter;
  • Stickcaféet. Det var grymt! Jag köpte även mer garn då jag alldeles snart är klar med min scarf. Hurra! Är så sjukt less på att virka stoplar så nu blir det lite stickning framöver.
  • Jag fick hem en vinst från en tävling som Libresse hade i sommar. Det var en tävling där man fick en kod om man köpte en produkt och jag hade glömt vad jag valde för vinst (man fick välja själv) men jag blev glad när jag såg att det var ett urfint halsband (ska visa sen). Jag kan lita på mig själv när det gäller att välja vinster!
  • Maskerad! Jag ska på en kompis 30-årsfest imorgon och ska vara spådam. Så jag har mentalt förberett mig hela veckan på att kunna spå i allt möjligt - handflator, te, väder, vind, mittimellan, kaffesump och kortlekar. Mina gissningar kanske inte har blivit accurate men jag kan komma in i karaktär i alla fall. Tycker att halva grejen av en maskerad är att till viss del vara karaktären man är. Känns som man kan komma undan lite lättare då med att ha på sig en sjal runt huvudet och en spåkula om jag faktiskt leverar några lagom lösa spådomar.
 
Hur har er vecka varit? Vad ska ni göra i helgen? Kan någon av er några spåtips?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Hihi, söting!

Vad kul med maskerad och spådam var ju ett bra val. Tips har jag dock ont om men hoppas det blir roligt ändå :) Och hoppas såklart på lite bilder sedan!

2:a kommentar, skriven , av Miss Tosse Queen:

Så söt :)

Svar: Vad kul att du hittade fler du ville läsa :D

3:e kommentar, skriven , av Marie:

Hehe cool outfit du ska ha på maskeraden =D, kan nog bli lite roligt efter du festat lite, då blir väl alla spådda ;), samt ja enormt söööt

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Åh vilken vecka!! Både vinst och stickcafé är definitivt roligare saker än den vecka jag har haft haha! Och jag ÄLSKAR maskerader! Ta gärna en bild på din kostym!

5:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Hihi gulligt :). Kul med vinst också :)

6:e kommentar, skriven , av Lisa:

Hahahahaha vad för brott? Vilken förälder har gömt chokladbiten, typ?

7:e kommentar, skriven , av Celine:

Så söt! Och kul att du vann! :D

8:e kommentar, skriven , av Amanda:

Gud vilken vecka! Vinst och maskerad, så kul! :D Och så gulligt att hon springer runt och löser brott, så söt!!

9:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Men gud vilken liten sötnos :D Ser ut som en superhjälte ;)

10:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Vilken liten superhjälte, ser grym ut :)

Kommentera inlägget här :