Fredagsångesten

publicerat i Everyday;
Det är fredag efter en lång vecka med både utbildning och kvällsföreläsningar. Klockan är snett över åttasnåret och barnen sover. Normalt skulle jag börja tagga ner nu och njuta av ingenting tills det är måndagmorgon men jag har börjat bygga upp en lagom dos med klädsam ångest istället. Jag och ett par kompisar ska till Ullared imorgon, lördag efter löning i Oktober (ja jag vet). Det kommer alltså vara mer folk i varuhuset än vad det är i hela min hemkommun som är 15 mil lång (!). Jag har inget emot folk alltså men är väl inte riktigt van vid att folk kör in i mina hälsenor. 
Men - det är självvalt. Och så mycket ångest har jag inte egentligen. Vi ska börja dagen med hotellfrukost och sedan troadtrippa till Ullared och sedan umgås som man bara kan göra där bland kundvagnar och provocerande billiga plastpåsar. Och när vi ändå är inne på det, var ett tag sedan jag var på GK:s, någon som har något tips för hur man överlever stora folksamlingar, undviker att ens grejer blir snodda i kundvagnen eller vilka grejer som finns där nu som är roliga?
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Haha trodde jag var ensam om att få ångest mot att gå på sånt där. Jag har aldrig varit på Ullared, nu skulle jag inte fixa ett besök dit heller eftersom jag har utmattningssyndrom, men förut blev jag stressad bara av att se programmet. Är impad av er som åker dit :-p

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad roligt att ni ska till Ullared och ha det så himla kul! :-D Kramis

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hahaha hoppas det blev lyckat! Visa vad du shoppade sen?

Svar: Lite av den får du se! Och min fina fula jultröja! den är underbar! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :