Nya glasögon

publicerat i Everyday;
En sak som många inte vet om mig är att jag har glasögon, ibland, när jag orkar. Har ett litet synfel så ser inte suddigt utan men mitt huvud säger till efter ett par timmar utan så det är dags att jag börjar använda dem. Speciellt när jag syr, stickar eller virkar för då kommer sakerna ännu närmare ögonen. Jag har ett par terminalglasögon på jobbet men ville uppdatera mig med ett par till nya som jag tycker är snygag på riktigt. Mina andra är mer att de funkar.
Jag har ett recept på glasögon så jag brukar beställa från Favoptic. En cool grej de hade sist är att man kan ladda upp en bild på sig själv och då ser man hur alla glasögon ser ut på den, amazing! Det gjorde valet enklare. Jag klickade hem fyra bågar som jag har testat och bestämt mig för ett par. Dessa som jag har på bilden är alltså provbågarna, nu ska jag bara göra klart beställningen och sedan är de i brevlådan om ett par dagar. SÅ SJUKT SMIDIGT! Man kan bara sitta hemma och allt blir klart snabbt. Billiga är de också vilket är rätt gött ifall Fiona kniper tag på dem och provar dem och de går sönder.
Ps 1. Gårdagens outfit är bäst, ful jultröja
Ps 2. Jag är inte sponsrad av Favoptic. Men önskar att jag var det. Smidiga tjänser är right up my alley
Ps 3. Lägg märkte till ett hav av skor som ligger bakom mig. #hejvardag

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

Älskar tröjan och du är superfin i glasögonen =D. Men så smart grej då ser man ju hur man ser ut i dem med =D

Svar: Men tack! :*
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Så fin du är i glasögon :). Gillar tröjan med! :D.

Svar: Tack! :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av camillajill.se:

Gud vad bra!! Det måste jag testa, favoptic alltså. Har också bara ett litet synfel och är inte beroende av glasögon men det är ju kul att ha ett par fina ändå.

Svar: Gört! Tycker de har en supersmidig tjänst och jag slipper ta mig in till optikern i stan :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Du va ju sjukt snygg i glasögon!!! Det är iofs min favoritaccessoar (tycker att alla borde ha glasögon haha) men asså så snyggt! Ps. tyckte dina "ps" var jätteroliga

Svar: AHMEN!! :'D <3
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :