Sommargarderob

publicerat i Everyday;
Från Esprit.se
Jag fönstershoppar när jag har lunch. Klänningar är ju alltid fina och den här prickiga från Esprit tänker jag att ja, den kan jag ha på ett bröllop som ska vara i sommar. Är hur tjusig som helst! Tycker också väldigt mycket om det här jumpsuit / playsuit - modet. När hela plagget ser ut som två olika. Det är snyggt och bekvämt. Det funkar överallt beroende på accessor och tillbehör. Så den svarta rackaren hade jag gärna kilat runt i i sommar. Och I just might! Ska se om jag hittar den i vår Espritbutik vi har här i Skövde. När jag ammade hade jag en jumpsuit utan axelband och det var stört smidigt när vi var ute på vift. Så det är ett hett tips, finns ju ett gäng liknande plagg där det för en gångs skull är enkelt att amma i trots att det inte är ett amningplagg.
Från Hunkadory
Jag hade en gång en jeansskjorta som var superfin men den är long gone. Måste (vill) ha en ny. Och både jeanskjorta och den här toppen från Hunkadory skulle, tror jag, gå fint ihop med jeansshorts. Det är så fint med denim och denim eller blått tillsammans med denim tycker jag. Lite av poängen för min del med sommarkläder är att man har dem intensivt ett par månader och sedan får man ta fram dem igen nästa sommar. Hinner inte ledsna då och då kan man ha några färre men måste inte tänka budget. Hur tänker ni kring er sommargarderob?
 
 
 

Gåvor från främmande

publicerat i Everyday;
Det här helt ljuvliga nagelkittet fick jag i försenad födelsedagspresent av min bror och hans kvinna. Jag är ett stort fan av allt som försigår i Gotham City så så fort det står Batman på något är jag intresserad av det.
 
Testade med ett annat lack och en liten Batman och det blev hur fint som helst! Saker med Batman passar mig som handen i handsken och jag hade aldrig trott att jag skulle ha så här fina klor. Hela kittet kom från Primark som tips för er som har vägarna förbi där!

Måndagssysslan

publicerat i Everyday;
Det är måndag idag så vad annat än Game of Thrones? Det är ju sååå bra. Så så bra. Hade lite att försöka hinna ikapp att förstå efter sista avsnittet men jag tror det gick bra. Finns massa bra videos på youtube där hängivna fans går igenom deras teorier och referear till böckerna om vartannat. Jag brukar hänga med rätt bra men detaljminnet gällande GoT är inget jag kan skryta med.
Och jo! Imorse, jeezes. Jag höll på att glömma mitt smink när jag skulle till gymmet. Kan såklart gå utan smink på jobbet en dag om det är så men då vill jag välja det själv och inte vara ofrivilligt ögonbrynslös. Har därför omsorgsfullt och skitnoga packat morgondagens gymväska och det första jag la ner är de tre senast sakerna jag glömt eller vart påväg att glömma; sminket, bh och hänglås. Inget av de som är direkta akuta grejer men det är rätt trevliga att ha med.