Finbesök en onsdag

publicerat i Everyday, Träning;
Idag var det gymdags igen! Det har blivit världens bästa grej att göra. Stiga upp, smyga iväg och träna tills jag inte orkar andas mer och sedan duscha. Har kommit förbi stadiet där man har jobbig träningsvärk och där händerna gör för ont. Nu får jag å andra sidan valkar i händerna men det gör ingenting tänker jag. Är så glad också för varje investerad minut på gymmer. Har knappt ont i ryggen längre och är mycket piggare till att orka mer grejer. Den där eftermiddagströttheten är som bortblåst, så skönt!
 
Annars är det onsdag och min sista arbetsdag denna vecka. Ikväll får vi finbesök till byn och det är faktiskt min mamma som ska hälsa på! Det ska bli SÅ roligt! Har inte träffat henne sedan i somras (tror jag det var!) så det är VERKLIGEN på tiden! Mamma bor annars 100 mil bort så det går inte att bara hälsa på över en helg. Hon är världens bästa mamma och sedan jag själv fick barn så har jag bara respekt för den underbara kvinnan! Och äntligen ska vi få kramas och titta på varandra på riktigt igen!
 
Hoppas ni får en fin onsdag! ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Åh, vad roligt med besök av mamma. Hoppas ni får mysigt! Härligt det låter med träningen. Jag är sugen med men just nu funkar det helt enkelt inte.

2:a kommentar, skriven , av Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Härligt att du känner så inför träningen. Ska också träna nu, blev peppad av ditt inlägg :D

3:e kommentar, skriven , av tuuli:

så skönt med träning!!

4:e kommentar, skriven , av Mirre:

Oh så härligt, så underbart med mamma på besök =D

Kommentera inlägget här :