Att hämta hem mormor och fixa livet

publicerat i Everyday;
Fiona och mormor har bondat järnet och det är så kul att se! Hon säger typ "mimi" och jag tror det kan vara förstadiet till mormor. Hon var alldels för taggad för att sova middag också så hon har härjat hela dagen.
 
Samtidigt som det så har jag fixat en massa grejer. Hämtade en kasse kläder som jag köpte för 150 kr. I den var Fionas numera nya finklänning, ett par byxor och tröja från Polarn O Pyret och massa annat fint. Jag köper ofta klädpaket på köp- och säljgrupper på Facebook eller liknande. Så värt det! Vi var också på Gengåvan och där hittade jag fyra virknålar för 20 kr. Som hittat! Nu ska jag däremot virka mer på min matta som jag håller på med. Finns inget som heter göralös i det här huset.
 
Hoppas ni haft en fin torsdag!

Babyshower med egg and bacon

publicerat i Everyday;


Apropå kollegor så hade vi en babyshower på jobbet idag för en tjej som snart ska vara mammaledig. Det var jättekul och jag åt tre (!) bitar tårta, hehe. Hon fick blandade saker av oss som kan vara bra att ha. Napphållaren som är ägg och bacon har jag gjort! Den här tjejen älskar bacon så det kändes rimligt. Bodyn hittade jag på etsy, tycker den är grym!

Finbesök en onsdag

publicerat i Everyday, Träning;
Idag var det gymdags igen! Det har blivit världens bästa grej att göra. Stiga upp, smyga iväg och träna tills jag inte orkar andas mer och sedan duscha. Har kommit förbi stadiet där man har jobbig träningsvärk och där händerna gör för ont. Nu får jag å andra sidan valkar i händerna men det gör ingenting tänker jag. Är så glad också för varje investerad minut på gymmer. Har knappt ont i ryggen längre och är mycket piggare till att orka mer grejer. Den där eftermiddagströttheten är som bortblåst, så skönt!
 
Annars är det onsdag och min sista arbetsdag denna vecka. Ikväll får vi finbesök till byn och det är faktiskt min mamma som ska hälsa på! Det ska bli SÅ roligt! Har inte träffat henne sedan i somras (tror jag det var!) så det är VERKLIGEN på tiden! Mamma bor annars 100 mil bort så det går inte att bara hälsa på över en helg. Hon är världens bästa mamma och sedan jag själv fick barn så har jag bara respekt för den underbara kvinnan! Och äntligen ska vi få kramas och titta på varandra på riktigt igen!
 
Hoppas ni får en fin onsdag! ♥