Kvalitetstid med syster

publicerat i Everyday;
Jag kom precis hem efter en grym kväll! Först strollade vi runt i affärer. Jag köpte inte mycket men de få sakerna var bra saker. Dels en bh på Åhléns för 90 kr och sedan en tröja från H&M som jag ska visa er imorgon. Efter allt tittande och köpande chansade vi för att se om Pinchos hade ett par platser över och de hade det! Om ni går dit (vilket jag rekommenderar) så är mina favoriter sötpotatispommes och pastaknyten med gorgonzolafyllning. Ceasarsalladen får 2 av 10, den var inte alls bra. Men resten var fab!
Nu ska jag däremot göra ingenting (kolla på OITNB) och pysa ner i soffan en stund. Det ska bli så skönt!

Vad-listan del 1

publicerat i Everyday, Listor;
Jag har lånat vad-listan som Underbaraclara hittat på. Är ju som ni kanske vet ett stort fan av listor så jag var inte sen att haka på! Del 2 kommer längre fram.
Vad stressar dig? När jag ska åka och jobba och känner att jag måste hinna byta kläder och redan är lite sen. Är mästare på att byta outfits, vet inte hur många olika jag har varje morgon. Har dock lugnat ner mig lite, men ibland är det som att jag ballar ur och aldrig blir nöjd. För att till sist, såklart, ha på mig det jag tog på mig först.

Vad ska du göra ikväll? Gå på stan med min syster. Så kul!

Vad är svårt? Att föreställa sig hur stort universum är. Det är faktiskt ritkigt svårt.

Vad är lätt? Att somna, aldrig haft problem med det.

Vad blir det för middag idag? Jag antar att vi äter ute. Sushi kanske?

Vad vill du göra mer? Rita, pyssla och vara kreativ.

Vad går du igång på? När jag har en bra tävlingsidé. Då ballar det ur!

Vad gråter du av?  Nyheterna och tråkigheter som händer i världen. Och när jag är riktigt trött. Eller riktigt arg.

Vad gjorde dig arg senast? Alla förbannade våltäktsfall där ingen blir dömd för någonting. Det gör mig riktigt förbannad.

Vad åt du senast? En Lohilo-glass och eventuellt några av Fionas majsdinousarier.

Vad är fånigt? Ibland tycker jag att förpackningar som helt uppenbart har för mycket förpackningsmaterial till fördel för att vara snygga är fåniga. Vad är poängen liksom. Kan man inte vara bra på design men inte slösa på miljön? Det är ju ändå bara en förpackning i slutändan.

Vad är gott? Jag ser min kommande bakispizza framför mig som en god grej. Den efterföljande Ben & Jerrysen också faktiskt. Sedan gillar jag kaffe och Extras citrontuggummin också.

Den förvånade ostbågen

publicerat i Everyday;
Har fått massa snapchats från Robot idag. De har varit på tropikariet i Helsinborg och Fiona var väldigt fascinerad av alla djur! När hon blir amazed så böjer hon sig bakåt som en ostbåge, gör en genuint förvånad min och tappar hakan. Ser sjukt kul ut! Saknar dem såklart men snart får vi ses igen. Såg dock att det skulle bli dåligt väder när vi är i Malmö så om någon har tips på inomhusakitiviteter där som passar barn från 1,5 år till 7 år så hojta gärna till!
Själv så åt jag middag i soffan och tittade på OITNB. Där är jag fortfarande kvar förutom en bloggpaus. Riktigt gött. Får kompensera för att jag städade så mycket igår :- )