Fåraherden

publicerat i Canon 7D, Everyday, Fiona;
Fiona har ju någon sorts obssession för djur och får är inget undantag. I byn bor min moster som har får över sommaren och varje gång vi går förbi pekar Fiona och säger "bää". Häromdagen kom de dock glatt skuttande när vi skulle gå över lejdan och Fiona passade på att valla fåren (sprang efter dem och tjoade). Men så glad hon var. Ännu mer nya kompisar!

ABC - listan

publicerat i Listor;
Ljuva Julia hade en utmaning, att beskriva sig själv med hjälp av alfabete. Jag ger det ett försök och räknar med att fantasin brister ibland.
Arbetsför - Betalningsanmärkningslös (aldrig haft) - Chokladälskare - Didakt - Eftertänksam - Fröken - Godhjärtad - Hobbyfotograf - Idérik - Jaktintresserad - Kreativ - Lugn - Modig - Norrlänning - Omständig - Praktisk - Qwinna - Regnälskare - Sminkjunkie - Tjugoåtta - Utrotningshotad (finns bara en av jag) - Varelse - Wikipediajunkie - Xyrofobisk (tycker de är läskiga) - Yohanna - Zombiefan - Åskgillare - Älgjägare - Öldrickare

Norrland är magiskt

publicerat i Canon 7D;
 
Jag hade tyvärr fel objektiv med mig för att fota landskap men passade på ändå. Det var ett independencemoln ovanför berget och som vanligt en magiskt himmel. Är det något jag saknar mest när jag har hemlängtan till norr så är det utsikten nere vid sjön. Det ni ser nu är typ 40 meter från huset. Mamma har sjötomt så vi har en liten stuga där vi sitter och eldar ibland, med den här utsikten.