Det är skillnad på fisk och fisk

publicerat i Everyday;
Vi strejkade mot barnmatsburksfisk som luktar sopor och gjorde egen hokifilé ikväll istället. Det är nog det jag sett henne äta mest av, jäklar vad hon gillade det! Kanske syns på bilden också.
 
Annars så har jag gått igenom mina kläder lite. Eftersom mina kläder är i sovrummet där Robot och Fiona sover måste jag redan ha en outfit färdig när jag ska på jobb. Kan inte riktigt rota i gardroben och prova olika saker. Så jag har tagit fram en hög med kläder och gjort i ordning min matlåda så den står redo i kylen. Tagga jobb alltså!
 
Men innan det - söndag med hetsvirkning så jag inte får abstinens imorgon framåt lunch.

Glossybox - Januari 2016

publicerat i Smink, naglar & hår;
Här kommer denna månads Glossybox! Jag är SÅ nöjd, denna månad igen! Tycker verkligen de har rykt upp sig de senaste boxarna. Läppstiftet har ni redan sett in action, sedan var det en bodylotion med världens finaste design (som ska få följa med till jobbet), en beauty sponge, ska bli kul att testa ett annat märke, läs min recension för Real Techniques här. Utöver det var det choklad, test på Cetaphil och en dryck från Noa som jag inte fick med på bilden. Har ni Glossybox? Vad tyckte ni?
 
Mememe Costmetics, Lip Glide, Playful peach - fullsize
Nicka K, FX Airbrush Beauty Sponge - fullsize
Royal Apothic, Holland park Cream Créme Body Moisturizer
Cetaphil, Gentle Skin Cleanser
Toms, Nellie Dellies Mörk Choklad
 
Glossybox är en tillsvidareprenumeration som går på 139 kr per månad. Läs mer här.

Söndagslyx

publicerat i Everyday;

Vilken lyxmorgon jag haft! Först sovmorgon efter en bra natt (Fiona sov som hon skulle) och sedan hade Robot gjort frukost! Hans masterpiece i köket - äggröra och bacon. Är alltså både mätt och utsövd. Grymt!

Ska göra massa grejer idag, rensa garderob, tvätta och färdigställa ett mini-projekt jag haft. Vad får ni se sen! Vad ska ni göra idag?