Lyfta tungt och klippa hår

publicerat i Träning;
Träningen i morse var g r y m ! Ni vet när man aldrig vill sluta. Fast tillslut var jag så trött i benen så det enda jag kunde tänka på var att duscha och sedan hinka i mig kaffe. Måndagar är legday och jag börjar alltid med min favoritövning - marklyft. Klarade 5 stycken på 80 kg och det kändes väldigt bra och roligt. Mitt pb är 110 kg i marklyft så jag har en bit kvar, men det känns helt fantastiskt att känna sig stark igen! Och coolt att veta att jag kan marklyfta mer än vad jag väger. Hur mycket orkar jag om ett halvår då?
 
Jag vet att jag inte lägger upp så mycket bilder på mig själv i bloggen längre och det finns egentligen bara en anledning till det - jag är oklippt. Jag har märkt att jag tar mer bilder på mig själv när håret är bra. Nu är det inte bra alls så jag räknar ner timmarna tills jag får sätta mig i frisörstolen - vilket är på onsdag. Det slår heller aldrig fel, finns det inga selfies i mobilen betyder det jag borde boka klipptid ;)
 
Och när jag tar en bild på mig utan klippt hår då? Då blir det såhär och jag vet inte om en sån bild säger så mycket egentligen. (Okej det kan vara så att jag råkade ta en bild när jag skulle filma mitt marklyft. Har inte många selfies så men miljdarder med oj-jag-tråkade-ta-kort-bilder).
 
 
 

Hur slutar man amma?

publicerat i Fiona;
Igår var jag och Fiona ute i lekparken. Hon klättrade upp i lekställningen och så åkte vi rutschkana tillsammans. Hon är så stor! Hon tyckte det var väldigt roligt så jag antar att lekparken blir ett ställe vi kommer hänga på fler gånger!
 
Appropå storleken på barn så började jag fundera på idag hur länge vi ska fortsätta amma. Hon mysäter mer nu eller snuttar på natten ibland. Så det är inga avgörande måltider som hon får via amningen. Och det är ju bra och nyttigt för dem desto äldre de är. Vi hade sikte på att det skulle vara kul om vi kunde amma ett år och nu har vi kommit förbi det! Är på den nivån också att det inte är jobbigt eftersom det är så sällan så jag har inte planerat in det här med amningsstoppet.
 
Något jag heller inte riktigt läst mig in på är hur man egenligen slutar. Jag ska läsa in mig mer på det och tänker väl att hon får styra det så länge det funkar för mig. Skulle det bli skitjobbigt så slutar vi men än så länge är det bara mysigt, speciellt eftersom jag knappt träffar henne vissa dagar. Då har vi ändå en stund tillsammans även om hon kanske just nu köra det här med att äta - leka - äta - leka.
 
Hur länge ammade ni? Hur gjorde ni när ni skulle sluta?

Bästa appen

publicerat i Everyday;
Jag antar att ni alla hört eller sett appen face swap live? Den är SÅ sjukt rolig. Speciellt om man swappar med barn eller folk med ansiktsbehåring. Här är jag och Fiona! För er som inte vet är det en app som byter ansikte på folk i realtid så det ser skitfreaky ut. Men det är kul!
 
Detta är en bild på jag och Robert. Jag är den i gul tröja och jag blir nästan rädd för mig själv! Haha!
 
Här är vi igen! Hur vi kunde få en sån söt unge blir jag förvånad över den när jag ser detta :)