Tack vinterkräksjukan!

publicerat i Everyday;
Jag ska absolut inte vara bitter över att julledigheten inte blev som det var tänkt. Och visst blev det väl ändå lite som det var planerat men med en liten twist.
  • Hade tänkte att tvätta kläder som om det inte fanns någon morgondag. Det har vi fått göra, samma sängkläder om och om igen. Tanken var väl egentligen att vi skulle tvätta andra kläder men jag har helt klart fått mitt tvättbehov tillfredsställt för en lång tid framöver.
  • Jag har tagit det riktigt lugnt. Alltså knappt gjort något vissa dagar och en annan dag sov jag till 11:30. Så check på mycket vila!
  • Mamma satt i karantän hos oss i ett par dagar för att undvika att sprida det vidare till min systers familj. Det resulterade i ett gedighet kvalitetshäng med henne och det är förstås alltid roligt.
  • Julen kan vara en tid att reflektera över det man har och vara tacksam. Just nu är jag otroligt tacksam för att allt jag har så länge inte 3 av 4 personer är sjuka. Är till och med tacksam för framtida eventuellt besked om restskatt om vi slipper detta
 
Så egentligen blev det väl inte helt fel ändå, om man ska vara sån. Nu är vid dock helt friska och firade med ett biobesök igår. Men mer om det imorgon!
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ida:

Så skönt att ni är friska!! Hoppas ni förebli det med, kram!

2:a kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Skönt att ni är helt friska!

3:e kommentar, skriven , av MALIN:

Att vara kräksjuk är något av det värsta.... Skönt att ni är friska! Kram

4:e kommentar, skriven , av Marie:

Mysigt ändå att du fick ha din mamma extra hos dig då, var ju klokt. Samt så smart att namna napparna, ska nog jag också göra med tösens, de använder väl varandras säkert. Men vet att dagmamman steriliserar dem titt som tätt.

Kram

5:e kommentar, skriven , av Celine:

Skönt att ni är friska nu iaf och så söt bild!

Kommentera inlägget här :