Mina mest lästa inlägg

publicerat i Bloggen;
Jag har PRO till min blogg (som alla som bloggar på blogg.se kan köpa) och förutom att man kan byta design när man vill som ett barn en leksaksaffär med gratis leksaker så finns det lite andra bra funktioner också. Senaste veckan sammanfattas alltid i form av mest lästa inlägg, varifrån besökarna kommer och hur de har läst min blogg (tablet, mobil eller dator). Jag älskar statistik och uppföljningar och tänkte visa er vilka mina tre mest lästa inlägg är.
Här intervjuade jag en person som vinner typ jämt. Jag ville lära mig hur man gör och delade med mig av det. Märker att det är en sak som folk ofta googlar på och vips så hittar de till min blogg. Jag kan även avslöja att knepen funkar riktigt bra.
-
Version ett av denna. Jag gjorde en chunky knitpläd av fleecefiltar. Så fort det blev lite kallare rasslade det till i antalet sökningar på just DIY och chunky knit. Jag tycker det är jättekul! De är dyra att köpa själv och varför köpa när man lika gärna kan göra en själv?
-
Version två av filtarna. Det är den ni ser på bilden ovan och där hade jag ett samarbete med Alpaca of Sweden som säljer det ljuvliga garnet. Också superlätt att göra och då var jag heller inte en van stickare. I detta inlägg finns det även två filmer (yeij) där jag stickar dels med händerna men även med stickor för att visa hur man gör.
Och medan vi ändå pratar om inlägg. Är det något mer ni skulle vilja läsa om?

Taggar: blogg.se, chunky knit, så gör du för att vinna;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emma:


🎅 Bolmgrens Julkalender 2016 🎅
Lucka 7 är nu öppen! In och kika vad som döljer sig i den ❤️

2:a kommentar, skriven , av Marie:

Man älskar ju din DIY inlägg =D, snygg du är, älskar ditt gråa hår, jag skulle inte passa i det dock, men dig passar det perfekt

Svar: Men tack!! :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av mori:

Coolt. Är lite sugen på pro, kanske värt det då?

Svar: Jag gillar att ha den kollen och att kunna ändra design, så utifrån det - absolut! Visst kan man göra egna sidor billigare själv men det är så himal praktiskt att ha allt samlat :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av FrökenTV, bloggen om tv och film:

ååh, kul att kunna se det :D

5:e kommentar, skriven , av Celine:

Åh vad kul! Visste inte att man kunde se det :)

6:e kommentar, skriven , av Matilda:

Har man haft pro en gång kan man ju knappt vara utan, så himla bra! :)

Svar: Håller helt med! :)
Yohanna af Skovde

7:e kommentar, skriven , av Carolina cuevas:

Jag måste bara fråga dig om du Möjligtvis har tips på en liten och smidig kamera?

Svar: Jag fotar med antingen min systemkamera eller min iPhone, så svaret är väl iPhone då :) Men jag redigerar mina bilder i lightroom och bara det gör att mobilbilderna blir mycket bättre. Kan visa i ett inlägg hur jag gör om du vill? Det kostar en hundring per månad men är betydligt billigare än en ny kamera :)
Yohanna af Skovde

8:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [SPONTAN]:

Är faktiskt himla sugen på att skaffa PRO, mest för att bli av med alla jobbiga reklamer, men nu ser jag ju att det finns fler fördelar så det får kanske bli en julklapp till mig själv ;)

9:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [SPONTAN]:

Är faktiskt himla sugen på att skaffa PRO, mest för att bli av med alla jobbiga reklamer, men nu ser jag ju att det finns fler fördelar så det får kanske bli en julklapp till mig själv ;)

Svar: Jag tycker det är bra! Och ett år går inte på många hundralappar men när mitt första år var slut var jag helt beroende av det så jag köpte ett år till :)
Yohanna af Skovde

10:e kommentar, skriven , av Magdalena:

Jag älskar dessa stora filtar! Perfekt att du gjort en DIY, den ska jag spara så kan jag försöka mig på att göra en under julledigheten :)

Svar: Gör så! Vad kul! Spännande att se den sen om du hinner med det :)
Yohanna af Skovde

11:e kommentar, skriven , av Sandra:

Åh jag läste "så vinner du mer"-inlägget och tyckte att det var mycket bra! Men hur undviker en att bara sättas på telfonförsäljar-listor? Hur ska en veta vad som är en legitim tävling? Vill veta pga vill tävla haha!

Svar: Svara här så det kommer i rät forum. Men välj dina tävlingar rätt! Ska man bara fylla i adress så är jag aldrig med. Sedan om jag är osäker så läser jag alltid i villkoren och där står det i så fall. Instagramtävlingar är safe och det mesta på blienvinnare.com och tavlingsguiden.se är det också även om en del är strunt liksom. Men gilla/dela gör jag aldrig på facebook. Delar heller inte på instagram p.g.a. vill inte ha massa konstigt i mitt flöde. Hittills har jag lyckas undvika att de har sålt vidare uppgifterna :)
Yohanna af Skovde

12:e kommentar, skriven , av beccalundin.blogg.se:

Många bra fördelar med PRO märker jag 😃

Svar: Ja det tycker jag :) Helt klart värt pengarna!
Yohanna af Skovde

13:e kommentar, skriven , av Mikaela:

Mysig filt ;-)

14:e kommentar, skriven , av Maggie, blogg om att vara bipolär :

Dom där filtarna är underbara! Har försökt mig på att göra några, men det vara svårare än vad det såg ut. Gillar ditt hår ! :)

Svar: Tack! :)
Yohanna af Skovde

15:e kommentar, skriven , av Linda:

Är det värt för den summan man får betala?

Svar: Jag tycker det! Började med mindre första gången men ångrade nästan direkt att jag inte tog ett år istället :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :