Lika som bär

publicerat i Elliot, Fiona;
Jag fick en fråga av Mamma Malin om inte Elliot och Fiona var rätt lika. JO, aslika. De är halvsyskon men hade lika gärna kunnat vara helsyskon. Alltså kommer det från Robot.  Men - vi har en twist i det hela. Fiona är också väldigt lik mig. Men Elliot är inte lik mig. Men Elliot och Fiona är som sagt som äppel och päppel. Hur kan det komma sig?
Idag är det äntligen december och allt kul kan börja hända! Ikväll ska jag publicera ett inlägg med de samlade tävlingsjulkalendrar som jag har hittat. Har ni tips redan nu om kalendrar så kan ni kommentera och så lägger jag till dem - om det är så att jag missat dem.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Zyllah:

Det är roligt hur syskon kan vara lika varandra. Jag och mina syskon är inte alls lika varandra någonstans, alla är helt olika och vi är ändå 4 stycken. Men det är roligt. <3

Svar: Inte vi heller! Eller ja, lite kanske, men min syster är mer lik min kusin på någto konstigt sätt!
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Joline:

Halvsyskon? Trodde de var tvillingar!

Svar: Hehe, ja, skrämmande lika ibland :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Linda:

Åh så fin bild!

4:e kommentar, skriven , av Lillgammal:

De är verkligen lika varandra ja och enormt söta båda två :)

5:e kommentar, skriven , av Kristin:

Dom är verkligen extremt lika! Men det som också är konstigt är att jag tycker inte att Elliot är lik Robert? Han är iofs inte lik mig heller, så det måste ligga bakåt hos Robert...vsg för helt onödig input hehe.

Svar: Nej jag håller med dig, inte om man jämför nu i alla fall. Sedan säger Robot att han var lik Elliot när han var barn meeen vet inte om jag håller med. Märkligt hur genpoolen beter sig, är lika fascinerad varje gång jag ser en bild på Elliot som liten och tror att det är Fiona men det är ju fel :)
Yohanna af Skovde

6:e kommentar, skriven , av Marie:

Jag tycker också de är lika, de finns alltid lite drag av båda föräldrarna, & Bellis har lite drag av sina kusiner också, =D

7:e kommentar, skriven , av Sandra:

Jättelika! Jag har en helbror som ser ut som min totala motsats haha! Spännande det ska bli att läsa om tävlingsjulkalendrar!

8:e kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Jag tänkte väl det, haha! Sötnosar!

9:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Trodde vekrligen att de var helsyskon, såå lika!!

10:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Så roligt att de är så lika :).

Kommentera inlägget här :