Altanpremiär och Dalenium

publicerat i Everyday;
Vi passade på att fira in våren med att äta på altanen för första gången iår. Vi har en inglasad historia som är väldigt fin och användbar. Bara att det är lite skräp där nu som vi ska städa bort. Men ena sidan är helt gångbar så där dukade vi upp innan vi drog vidare.
Vi var alltså på Dalenium i Stenstorp. Det är ett science center och alla barn som var med hitade något kul att greja med. Kanske att Fionan var lite mer begränsad p.g.a. bland annat längd men hon traskade runt ändå och var rätt nöjd. Sedan fick hon sitta på min rygg i vår BabyBjörn-sele som jag tycker är grym. Där hade hon full koll på vad som hände!
Nu väntar däremot några avsnitt av The 100 och fredagkväll!

Lördag

publicerat i Everyday;
En vanlig syn i vårt hem, Piff och Puff kollar på youtube och dansar. De kommer överens rätt bra även om Elliot förstås blir irriterad inland då Fiona tuggar eller går (!) på ipaden. Men annars så är de bästa kompisar.

Efter lunch ska vi iväg på en grej tillsammans med min syster. Det ska bli kul med en utflykt! Det ett typ science center för kids. Vad hittar ni på idag?

När flowet kommer

publicerat i Everyday;
Vilken fredagsfeeling jag hade idag! Avslutade veckan på jobbet med världens bästa kollegor och åkte hem för att hämta hem barnen. Sedan handlade vi fredagsmys (pepsi max och vindruvor) och sedan for vi hem och var hemma. Vi testade kycklingkitet jag fick från Loppi Blogbag så det kommer en liten recension på det sen. Efter maten har lilla damen och hennes docka badat och sedan slockande, världigt trött ;)
Nu då? Jag städar! Har fått ett märkligt flow och sånt kommer alltid på udda tider. Som att jag städar en fredagkväll, eller möblerar om mitt i natten. Men jag hänger väl med i flowet och städar på då tänker jag. Lika bra när jag har lust för det! Hoppas dock ni får en något roligare fredagskväll!