Trött mamma med goodiebag

publicerat i Everyday;
Nu är jag hemma! Hur trött som helst. Men det var jätteroligt. Jag hade på mig det här (se outfitbild med så mycket kaos så man ser inte mina egentligen kläder) och mina Dr. Martens. Det var typ 140 pers som ville tjejkvälla så det var mycket folk!
 
Det kommer ett långt inlägg imorgon och massa bilder. Men de bjöd på saker att äta, de hade utlottning och oföskämt bra priser på en del grejer. Hade lust att köpa en kaffebryggare till bara för att ha en på övervåning men hejdade mig. Har ju faktiskt en riktigt bra så någon måtta får det vara.
 
Och goodiebag! Kommer visa innehållet imorgon. Så jag säger godnatt och lämnar er med en cliffhanger. Hehe. Men en sak i den goodiebagen blev jag superglad för! Så mycket kan jag avslöja!
 
EDIT: Och jo! Tack för alla fina komplimanger om förra inlägget :)
 

Snart redo

publicerat i Everyday;


Översminkad för tre timmar i stan? Nää.. Ska bara amma sedan ska jag sticka.

Soffläge nästan hela dagen

publicerat i Everyday;
Den här tjejen är lite trött idag. Hon är ju sjuk och egentligen borde sovit hur mycket som helst men hittills har hon inte riktigt kommit till ro. Så vi spenderar dagen såhär;
 
Men det går det också, såklart! Vad ironiskt förresten att jag lyckas få mitt hår silver-vitt (ish, okej, större delen av håret) men alltid har det uppsatt så man inte ser det?
 
I alla fall, jag kom på i morse att jag ju har en grej inbokad ikväll! Det är tjejkväll på A-möbler som jag och Lollo ska på. Ingen aning om vad det är annat än att det lät kul. Mat, modevisning, goodiebag (!!) och en väldigt bra kompis kan ju inte bli tråkigt. Såvida inte Fionan blir sjukare förstås, men än så länge ska det gå!