Att lämna sin comfortzone gällande mat

publicerat i ;
Bilder från Köpenhamn i somras
 
På senare tid så har jag börjat försöka mig på att vara med modig när det gäller mat. Smaka saker jag inte vet vad det är och testa nya grejer. Jag tog till exempel en kebabpizza idag istället för en margerita som jag alltid tar. Det är stort! Jag safe:ar så mycket när det gäller mat, tar sånt jag VET är gott så riskerar man mindre.
 
Men, ibland kan man ju hitta bra deals och sånt kan motivera mig till att testa något annat. Stockholms matmarknad och Luzette är två exempel där man via Rabble kan få rabatt. Hade utan tvekan provat den maten om jag hade bott lite närmare. Brukar ni testa nya grejer eller matsafear ni som jag?

När inte allt är roligt

publicerat i Everyday, Fiona;
Som sagt, kalaset var grymt kul och nu börjar jag bli människa! Men några som var minst lika slitna som mig var både Robot och Fiona. Hon har härjat typ hela natten och vägrat både äta och sova. Idag har hon vart ledsen omvartannat och trött. Det är tänderna i överkäken som gör ont och kliar och har sig. Det är ju så svårt också för en lite bebis, hon kan inte precis säga vad felet är eller vad som skulle hjälpa. Men det har gått okej ändå, och så ska Robot så sova ostört inatt och så får vi se hur det går för mig. Grejen är att amning inte bara är mat utan tröst och smärtlindring också så det är tusen gånger lättare för mig än Robot.
 
Men - kom ni ihåg att min fina sambo hade sagt att jag inte fick boka upp den 1/11? För jag skulle göra något då? Flera av er gissade på spa och middag och liknande grejer. Allt var rätt, ish! Han har ordnat så att jag och min syster ska på aqua vitalis (relaxavdelningen) i stan. Det är helt amazing!! Att ha flera ostörda timmar med bara min syster utan barn har inte hänt på jag vet inte hur länge. Och samtidigt ska vi götta oss i pooler och bastus och varma stenar. Han har till och med fixat så det blir mat också. Jag har världens mest omänksamma sambo alltså. Herregud vad bortskämd jag är!
 

Världens bästa Halloweenfest

publicerat i Everyday;
OJ VAD KUL DET VAR IGÅR! Kom hem vid 03:35 och just nu har jag ont i håret. Men det var helt klart värt det! Här ser ni alla Spice Girls, det var så kul! Okej, jag ska inte le på bilden som jag gjorde eftersom Posh Spice typ alltid ser sur ut men det var för roligt.
 
Här är en bättre bild på bara jag då. Har rätt mycket smink på en bilden :)
 
Folk sa att jag passade så bra i mörkt hår och sånt får mig direkt att ba "okej jag går hem och färgar om det". ÄR ju sugen på det egetnligen, ska klura lite på det där..
 
Det här är alltså två av mina kollegor. Cruella De Ville och Snövit. Otroligt roligt! Under kvällen var det lite quiz och musik. Sedan en massa prat och skratt. Det var grymt helt enkelt!