Ny virkad kompis

publicerat i , Everyday;
Munnen ser sneare ut än vad den egentligen är
 
Igår virkade jag färdigt min tomat. Om ni kikar noga ser ni att det där gröna finns där men inte syns så mycket. Och munnen ska jag sy om. Det ser sneare ut än vad det är.  Jag använde detta mönster (tomat/äpple, whatever ;) ). Det är så himla roligt! Fiona har ju råkat se dem så hon gick omkring med citronen typ en halvtimma. Kul att hon gillar dem i alla fall! Nästa projekt får vi ser vad det blir!
 
Jag köpte förresten en annan grej på Netto idag. En gosedjurssäl som har en projektor på ryggen som skifter i tre-fyra färger så det blir stjärnor på hela taket. Mysgrej när Fionan ska sova! Såna här har jag sett innan för några hundralampar men denna gick på 99 kr.

Julpynt och julpynt

publicerat i Everyday;
Den här ministaden köpte jag på Netto idag (de fick in den denna vecka och lär ta slut snabbt) för 99 kr. Jag älskar julpynt som är något mer än bara fint. Här är det en ljusslinga med och en massa figurer som man kan ställa upp. Det här är en typisk sån sak jag skulle diggat om jag var liten, mysig sak! Vet också att de flesta bilderna inte alls är bra. Men finns där inget anständigt ljus får man försöka trolla med knäna i lightroom och går inte det får man hoppas att ens läsare har överseende med det :)
 
Fionan sover i alla fall nu och jag sitter här. Ska göra en stor kopp kaffe och scrolla igenom internet. Se om det är något cybermondaysaktigt jag bord spana in.

Vintermunderingen

publicerat i Everyday;
Nu är jag redo för vintern! Trots att min Calvin Klein-kappa inte passade så är jag glad och varm ändå. En närmare presentation av prylarna.
 
Väskan, som många av er kommenterat. Den har jag fått låna av min syster som fått den av en kompis. Tycker den är skitsnygg! Perfekt som lite mindre skötväska ibland. Men ibland har ja den stora från Berlin, beroende på vad vi ska göra.
 
Jackan. Den här gamla rackaren hade jag i gymnasiet och den har fått hänga med sedan dess. Ä en grymt mysig luva på också.
 
Halsduken. Den har jag köpt på ... H&M, för något år sedan? Kanske? Saknar bara ett par fingerhandskar. Har haft ett par perfekta i fejkskinn men den ena är tappad. Så jag är på jakt efter nya.
 
Så vinter, BRING IT! (okej det ska bli 9 plusgrader i veckan men vi kan låtsas)