San Andreas

publicerat i Musik, böcker & film;
 
Hur ofta går man på bio två gånger samma helg när man har en bebis? Sånt trodde jag inte hände men jag hade fel. Fiona var hemma med pappa och jag och min syster och vår mamma tittade på San Andreas. Den var helt okej. Scenerna var häftiga att se på bio och storyn var ungefär som väntad. Sedan är det svårt att vara filmen efter Mad Max eftersom den var så himla himla bra.
 
Men den var ändå bättre än vad jag trodde, så jag safeade lite med att ha låga förväntningar. Och det är klart, att när superskalven sveper över staden så går det inte att låta bli att säga oj oj oj lite tyst för sig själv i biosalongen. Så den får tre glada bebisar av fem möjliga.
 
 

Födelsedags- och examenskalas

publicerat i Canon 7D, Everyday;
Min syster har som bekant tagit examen och fyllt år. Det firade vi med at, tårta, blommor och presenter.
 
Your's truly hamnade framför kamren, värt att noteras! Brukar inte bli så.
 
Lollo var med och Fiona ville jätte-super-gärna visa upp sin nya klänning.

Nyklippta Arvid var mest otroligt proper och hjälpte Fiona med nappen. Snälla, fina, söta barn.
 
Mannen i mitt liv med en trött tjej.
 
Pettan fick assistans medan hon öppnade. Hon fick guld myrra och rökelse.
 
Guld! Michael Kors. Ruskigt fin!
 
Rosa prinsesstårta och rabarbersaft. Kalasblommor och finduk. Det var en mycket trevlig tillställning!

Morsdag

publicerat i Everyday;
Idag är det min första morsdag. Jag är imponerad av allt som Fiona lyckats åstadkomma för idag! Först av allt så fick jag sovmorgon och vaknade innan henne. Nu när hon väcker mig är det vid 09:00 ändå så varje dag är väl lite sovmorgon men det kändes symboliskt att jag fick vakna först idag. Sedan hade hon gjort äggröra och knaperstekt bacon och brieost till frukost/brunch.
 
Sedan så tyckte hon att jag ska få välja något pyssel på Panduro (!!) eftersom jag håller på med så mycket sånt. Och slutligen så blev jag både bjuden på bio plus att hon stannar hemma med hennes pappa så att jag i min tur kan fira min mamma på morsdag.
 
Sen kan det vara så att hon fick lite hjälp av nyss nämnda pappa. Tack älskling!