Update om damen

publicerat i Fiona;
Det mysigaste som finns
 
Jag får kompensera mina uteblivna blogginlägg genom att skriva ett par stycken på raken. Tänkte ni ska få höra vad den här damen har haft för sig på sista tiden. På den senaste kontrollen på BVC så vägde hon 4215 gram och var 54 cm. Hon kan fästa blicken bra och "är tidig i sin utveckling", eller hur hon nu sa det. Det såg bra ut allting i alla fall.
 
Hon ler mer och mer och småskrattar och pratar lite. Hon tycker det är skitkul att titta på grejer så hon verkar vara väldigt nyfiken. Det är kul också att ligga i babygymmet och sprattla med fötterna och benen allt vad man kan. Hon gillar inte d-droppar men äter dem ändå. Och hon gillar att bada (som hon oftast får göra i diskhon i tvättstugan, perfekt bebisstorlek).
 
Sömnen då? På dagarna är det ganska oregelbundet. Ibland sover hon massa och ibland knappt något alls. På nätterna sover hon minst från 23:00 - 08:00 (matpaus är det mellan 04-06). Så fo far so good. Sedan spelar det ingen roll i slutändan om jag får sova fem eller sju timmar. Det viktigaste är att hon mår bra, växer och tycker att vi har stimulerande samtal sinsemellan. Men det verkar som att hon är en nöjd liten individ.
 

Kommentera inlägget här :