Utomhusträning

publicerat i Canon 7D, Everyday, Träning;
Efter löpningen gick vi ut och klippte gräsmattan och tränade lite. Jag squattade och Robot sträckte ut sig á la yogastyle.
 
Innan jag blev gravid stryketränade vi massa tillsammans. Mitt personliga bästa är 110 kg i marklyft. Det var coolt! Svettigt. Men coolt!
 
Fiona hängde med från skuggsidan av gräsmattan. Även om Robots muskler syns mer tyckte hon att jag var starkare. Har jag hört. Sedan gick vi in och käkade. Efter det har jag och Lady Fi tagit ett bad och sedan var det godnatt för den lilla damen. Nu blir det dock fotboll för hela slanten!

Jag sprang istället

publicerat i Träning;
Promenaden blev en löptur istället. Jag var sugen och det var längesedan. Helt fantastiskt hur mycket lättare det är att springa desto lättare jag är! Känner stor skillnad mot sist jag sprang. Det borde ha blivit runt 3 km.
 
Mhm, jag är den som helst och mest gärna springer när det är skitvarmt ute. Alltid vart så men vet inte varför. Tror på något sätt det känns som att jag håller mig svalare än om jag inte gör något alls. Eller så är jag bara konstig.

Mys

publicerat i Everyday;

Det är förresten inte så att jag grejar på och gör grejer hela tiden. Rätt ofta ser det ut såhär. Det bästa med att vara mammaledig är att ta sig tid till att bara existera och mysa.

Just nu sover hon dock själv uppe i sovrummet, Robot tränar och jag har nyss ätit lunch. Gröt med granola, keso och en vaniljproteinshake. Jag ska stöka vidare och sen ladda för en promenad!