Packning

publicerat i Everyday;

Nu har vi packat, det mesta. Ska dock inte göra en Eslöv och glömma tvätten i torkskåpet. Men vi har nog samlat ihop det mest. Vi har en tendens att överpacka som en del av er skrev om att ni med gör. Undrar om man kan lära sig att tänka bättre inför en resa och därmed optimera packningen?

Nu sitter vi i soffan och tittar på friidrott. Mamma hade vart supersnäll och köpt melon som vi ätit medan vi spelar Wordfeud. Myskväll!

Det högg

publicerat i Everyday;

Vi fick napp igår! Varsin fisk, och så fick vi en tredje av en annan som var på samma ställe. Det är så himla roligt att fiska när det nappar och inte är helt dött. De är små, men det är fisk i alla fall :)

Idag ska vi dock börja packa. Imorgonbitti börjar vi hemfärden och jag är ingen bra packare tidigt på morgonen.

Badväder?

publicerat i Everyday;

Badväder? Elliot ville prompt bada. Okejdå! Robot var med honom nere vid sjön hos min mormor. Det var 12 grader i vattnet. Han gick till midjan och sen inget mer, förstår honom!

Vi bytte tändstift på bilen också! Eller mamma hjälpte mig att byta så jag fick lära mig. Kan byta tändkasett på bilen med. Bra-att-ha-kunskap. Sedan städade jag bilen så nu är den som ny.

Nu inväntar vi att kidsen somnar. Sedan ska vi dra iväg och fiska en sist gång. Imorgonkväll är det inte riktigt fiskeläge eftersom vi ska upp tidigt på fredagen. Här ser ni förresten utsikten från min mormor. Längst där borta ser man fjälltoppar!