Världens finaste kollegor

publicerat i Everyday;
Vi skulle tydligen ha vårt veckomöte en halvtimma längre idag. Jaha tänkte jag och gick med på det. Väl på mötet så började en av mina kollegor att prata om att jag skulle gå hem och vara mammaledig och att de tyckte de var tråkigt. Sedan skulle vi gå upp en våning och "se vad vi hittade där". Då hade de en babyshower för mig (oss kanske man säger?)! Det var så himla fint. Lollo hade bakat kakor, mina favoritkakor och eftersom hon tänker att jag är den enda som gillar dem så hade hon gjort cookies med. Sedan hade de beställt en tårta som jag bara har en dålig bild på tyvärr. Men den föreställer alltså en gravidmage (och var supergod).
 
Sedan fick jag (vi) massa fina grejer. Bodys, en haklapp och en Batman-mössa. Sedan var det ekologisk hudvård med ett märke från norrland som är baserat på hjorton på något vis. De hudvårdsgrejerna kom från Lilla Ekobutiken. Jag grät såklart en skvätt och är så sjukt glad och tacksam. Mest för att de här personerna har lagt ner tid, engagemang och pengar och de har skickat falska mötesinbjudningar. Jag tycker sånt är jobbigt på ett bra sätt, är sjukt tacksam men vet inte riktigt hur jag ska visa det.
 
Jag kommer definitivt att sakna mina kollegor som jag ändå ser och träffar och umgås med större delen av min vakna tid. Men jag kommer ju kunna hälsa på och dricka kaffe med dem och det känns göttigt. Och så kommer jag tillbaka såklart :)
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hemmabasen:

Så himla fint, omtänksamt och gulligt av alla dina kollegor. Jag förstår dina tårar och släppte några egna i ren sympati...

Svar: Ja de är riktigt omtänksamma :)
Yohanna

Kommentera inlägget här :